Vakıfbank 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapana tam 250 TL hediye edecek! Başvuru için hemen SMS gönderin

Özel ve kamu bankalarının kart kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Müşterilerinin alışverişlerini daha karlı hale getirmeyi hedefleyen Vakıfbank, mayıs ayının sonuna kadar geçerli olacak kampanya ile müşterilerini sevindirdi.
Vakıfbank 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapana tam 250 TL hediye edecek! Başvuru için hemen SMS gönderin

Vakıfbank 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapana tam 250 TL hediye edecek! Başvuru için hemen SMS gönderin - Kamu bankalarının kart kampanyaları mayıs ayı ile birlikte devam ediyor. Müşterilerinin alışverişlerinden karlı çıkmalarına yönelik pek çok kampanyaya imza atan Vakıfbank, duyurduğu bir kampanya ile müşterilerine 250 TL hediye edeceğini açıkladı. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Vakıfbank, kampanya detaylarını da duyurdu. 

Vakıfbank müşterileri için kampanyalarını sunmaya devam ederken 250 lira hediye edeceğini belirterek kampanyanın  geçerli olduğu durumları bildirdi. Gıda marketi alışverişlerinde geçerli olduğu bildirilen kampanya duyurusunda ''Gıda marketi alışverişlerinize 250 TL Worldpuan!'' ifadeleri yer alırken detaylarda ise ''VakıfBank Worldcard ile 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 400 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, toplam 250 TL Worldpuan hediye edilecektir.'' denildi. 

VAKIFBANK 250 TL KAMPANYASI

Vakıfbank tarafından açıklanan bilgilere göre gıda marketi alışverişi yapan müşterilerin 400 lira ve üzeri alışverişlerine toplamda 250 TL değerinde Wordpuan hediye edileceği açıklandı. Kampanyanın katılım koşulları da belli oldu. Buna göre Vakıfbank tarafından paylaşılan katılım koşullarında şu bilgiler yer aldı;

  • Kampanyaya katılmak için bankada kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabileceğiniz açıklandı.
  • Alışverişlerin WORLD POS'larından yapılması gerektiği kaydedildi.
  • Kampanyanın müşteri bazında geçerli olduğu, ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edileceği bildirildi.
  • Bir müşterinin kampanyadan en fazla 250 TL Worldpuan kazanabileceği açıklandı.
  • Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesinin kampanyaya dahil edileceği bildirildi.
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirileceği kaydedildi.

  • Kampanya katılımını 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebileceğiniz açıklandı. 
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 8 Haziran 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek ve bir gün sonra kullanılabilir olacak şekilde duyuruldu.
  • Worldpuan’ların son kullanım tarihi 8 Temmuz 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 9 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacağı bildirildi.

Vakıfbank'ın aktardığı kampanyaya katılım sağlamak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.