Üzerine kayıtlı cep telefonu hattı bulunanlar! GSM operatörleri haber uçurdu 300 TL para iadesi yapılacak

Ülkemizde milyonlarca vatandaşın üzerine kayıtlı hattı bulunuyor. Hat sahipleri için GSM operatörlerinden önemli duyurular gelmeye devam ederken son olarak para iadesi açıklaması da bayram öncesi hat sahiplerini sevindirdi.
Üzerine kayıtlı cep telefonu hattı bulunanlar! GSM operatörleri haber uçurdu 300 TL para iadesi yapılacak

GSM operatörleri üzerinden üzerine kayıtlı cep telefonu hattı alan her vatandaş, cep telefonu aracılığı ile bu hatları kullanabiliyor. Cep telefonu hattı sahipleri için GSM operatörleri zaman zaman çeşitli duyurular yaparken müjdeli haber de duyuruldu. Unutulan paraların iade edileceğini açıklayan GSM operatör şirketleri abonelerini bilgilendiren açıklamalara yer verdi.

Cep telefonu hattı sahibinin sayısı her geçen gün artarken tarife fiyatlarının yükselmesi de bütçeleri etkilemeye başladı. Temmuz ayında yeni bir zam yapmayı planlayan bazı şirketlerden zam açıklamaları gelmeye devam ederken aboneler taahhütlerle ilgili bilgilendiriliyor.

uzerine-kayitli-cep-telefonu-hatti-bulunanlar-gsm-operatorleri-haber-ucurdu-300-tl-para-iadesi-yapilacak.webp

Ancak fahiş fiyatlar ödemek istemeyenler de numara taşıma işlemi ile operatör değişikliği yaparak yeni abonelik üzerinden uygun fiyatları hat kullanma avantajı elde etmek isterken burada bir detay karşımıza çıkıyor. Hat taşıma işlemi yapan ancak hattın içinde kalan paralar için cep telefonu operatörleri para iadesi yapacaklarını duyurdu.

BAŞVURU YAPANLARA 15 GÜN İÇERİSİNDE PARA İADESİ YAPILACAK

Uygun fiyatlı hat kullanmak isteyen cep telefonu kullanıcıları, hat taşıma işlemi yapmayı tercih ederken bu süreçte pek çok kişinin parasını unuttuğu ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2024-06-11-091856.png

Hat taşıma işlemi yapan ancak hattın içinde kalan paralar için ne yapacağını bilmeyenlere GSM şirketlerinden açıklama geldi. Cep telefonu hattınız var ve bu hat da üzerinize kayıtlı ise bakiye iadesi almaya hak kazanmış olabilirsiniz.

ekran-goruntusu-2024-06-11-091902.png

Söz konusu tutarın para iadesi için 24 aylık zaman aşımı uygulandığını ifade eden GSM operatörleri, başvurunun onaylanması ve bakiye bulunması halinde 15 gün içinde para iadesi yapacaklarını belirtti.