UTSO’da seçim heyecanı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), “TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri” için hazırlıklara başladı.
UTSO’da seçim heyecanı

UTSO yönetimi, seçmen listesinde yer almak isteyen üyeleri için bir duyuru yayınlayarak, başvuru formlarını 23 Ocak Çarşamba günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerektiğini hatırlattı.

UTSO Yönetim Kurulunun duyurusu şu şekilde:

Sayın Üyemiz;

"TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Uşak Kadın Girişimciler Kurulu" için "İcra Komitesi Seçimleri" yapılacaktır.

Seçmen listesine girmek isteyen; İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği adayının ve İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği adayının http://tobbgirisimcilik.org.tr/ adresinde yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurup 23 Ocak 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar odamıza teslim etmesi gerekmektedir.

Kurullara üye olacak kişilerin;

- 18 yaşından gün almış, 40 yaşından gün almamış olması,

- Ticaret Sicili’ne kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.

- Uşak’ta bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de İl Kurul üyesi olarak yaş sınırı aranmaksızın belirlenebilmektedir.

Oda üyelerimize önemle duyurulur.”