UTSO’da seçim heyecanı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) seçimlere hazırlanıyor. S. Selim Kandemir başkanlığında 2018 – 2022 Döneminin tamamlayan UTSO’ da 22 Ekim Cumartesi günü 17 meslek komitesi başkanı ve yönetim kurulu üyelikleri seçimi için 4500 üye sandık başına gidiyor.
UTSO’da seçim heyecanı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsada yasal seçim sürecine girilmesinin ardından, UTSO’da da seçim hazırlıkları başladı. Ancak seçimlerle ilgili henüz bir açıklama yapılmamış olması, bazı üyelerde tepki oluşturdu. UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir’in seçimlere tek olarak girmesi beklenirken sürpriz aday listelerin çıkabileceği öğrenildi.

UTSO 2018-2022 dönemi son meclis toplantısı gerçekleşti

UTSO, 2018 - 2022 döneminin son Meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın başkanlığında, UTSO Meclis Üyelerinin katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, 4 yıllık dönemde gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda 2018-2022 döneminde görev alan UTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Meslek Komite Başkanlarına, Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Komiteleri İcra Üyelerine hizmet plaketleri takdim edildi.

Seçimlerle ilgili açıklama yapılmamasına bazı üyeler tepkili

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsada yasal seçim sürecine girilmesinin ardından, UTSO’da da seçim hazırlıkları başladı.

Kayıtlı 4500 üyesi bulunan UTSO Yönetim kurulunun seçim kararı alması ve 22 Ekim Cumartesi günü 17 Meslek Komitesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeliği için seçimlere gidiliyor.

Yönetimin seçimlerle ilgili henüz bir açıklama yapmamasına tepki gösteren bazı üyelerin, meslek komiteleri seçimlerinde alternatif liste çıkarmaya hazırlandığı öğrenildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)