UTSO Üyeleri EXCEL Sertifikalarını Aldı

UTSO, şirketlerin en çok ihtiyaç duyduğu, veri analizi ve raporlama konularında en etkin uygulamaların başında gelen Microsoft Excel ile üyelerini buluşturdu. Düzenlenen eğitim programına katılan kursiyerler sertifikalarını aldı.
UTSO Üyeleri EXCEL Sertifikalarını Aldı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iş hayatındaki başarılarının artması amacıyla düzenlenen, bilgi ve becerilerin geliştirilmesini amaçlayan kurslara bir yenisini daha eklendi. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde düzenlenen İleri Düzey Excel eğitimi yoğun ilgi gördü.

İşletmelerin doğru analiz ile başarılı sonuçlara ulaşmasını hedefleyen Excel kursunun eğitmeni Ömer Bağcı, programın önemine vurgu yaparak şöyle konuştu:

“Günümüzde Excel iş hayatında yoğun şekilde kullanılan vazgeçilmez bir araç haline gelmiştir. Excel’in etkin bir şekilde kullanılması, kurumlarda personel verimliliğinin önemli ölçüde artmasına yardımcı olmakta ve dolaylı olarak maliyetlerin düşmesine de katkıda bulunmaktadır. Söz konusu eğitim ile veri analizi yapmayı ve senaryolarla birlikte geleceğe yönelik projeksiyonlar oluşturmayı örnek uygulamalarla gerçekleştirdik. Şirketlerimizde çalışanlarımız en doğru raporlama ve analizlere sonuçlarına Excel uygulamaları ile ulaşabilirler” dedi.



Katılımcılara, Excel’in kullanımda hız kazandıran kısayollar, püf noktalar, listeler üzerinde çalışmak, koşullu biçimlendirmeler gibi konular ile çözücü ve özet tablo oluşturma gibi gelişmiş Excel konuları anlatıldı.