UTSO Başkanlığına Selim Kandemir seçildi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Selim Kandemir seçildi.
UTSO Başkanlığına Selim Kandemir seçildi

Geçtiğimiz hafta yapılan meslek komite ve meclis üyeleri seçimlerinin ardından bugün yapılan oylama ile UTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına Selim Kandemir, UTSO Meclis Başkanlğına ise İsmail Karaman seçildi.

Başkan Kandemir, seçimlerin ardından yaptığı yazılı açıklamada, birlik beraberlik vurgusunda bulunarak, şunları kaydetti:

“Birlik ve beraberlik içerisinde, demokratk bir biçimde seçimlerimizi tamamladık. Yeni dönemde sizlerin teveccühleri ile ikinci kez yönetm kurulu başkanı olarak göreve gelmiş bulunuyoruz. Tüm üyelerimize ve meclis üyesi arkadaşlarıma göstermiş oldukları sağduyu ve katlımları için teşekkür ederim. Bizler, ilimizin ve ülkemizin menfaatlerini ön planda tutarak kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Meclis Başkanı İsmail Karaman ise yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

 "Uşak Ticaret ve Sanayi Odası kuruluşundan bu yana Meclisiyle, Yönetimiyle, Üyeleriyle Uşak ekonomisinin güçlü ve başarılı yarınlara yürüyüşünde önemli sorumluluklar üstlenmiştir. Uzun zamandır görev aldığım UTSO meclisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın her şeyden önemli olduğunu biliyorum. 44 meclis üyesi arkadaşımızla bu çat altnda yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Ülkemizin 2023i hedelerine ulaşmada çok büyük gayretlerinizin olacağına eminim. Seçimlerimizin Uşak’ımıza hayırlar getirmesini diliyor, hepinize yeni görevlerinizde başarılar dilerim” dedi.

İlgili Haberler