Uşaklılar dikkat! Motorine zam geldi işte güncel akaryakıt fiyatları listesi

Uşak'ta 12 Temmuz 2023 tarihi itibari ile motorine zam resmen pompaya yansıdı akaryakıt fiyatlarında tarife değişti.
Uşaklılar dikkat! Motorine zam geldi işte güncel akaryakıt fiyatları listesi

Uşaklılar dikkat! Motorine zam geldi işte güncel akaryakıt fiyatları listesi - Dolar kurunda yaşanan yükseliş nedeni ile akaryakıt fiyatlarına zam yağmuru tüm hızı ile devam ederken 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü itibari ile akaryakıt fiyatlarına resmi zam pompaya yansıdı. 

Yurt genelinde yapılan zamlardan Uşaklılar da nasibini alırken Uşak'ta motorin fiyatları bugün itibari 1,08 TL zamlandı. Yeni fiyatlarla Uşak'ta akaryakıt fiyatları satışlara başlarken motorin ile benzinin litre fiyatı arasındaki satış farkında bulunan makasta son zamların ardından iyice kapandı. 

UŞAK'TA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ! BENZİN MOTORİN VE LPG OTOGAZ SATIŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Brent petrol fiyatı ve dolar kurunda yaşanan dalgalanma akaryakıt fiyatlarına zam yağmuru olarak yansımaya devam ederken bugün itibari ile akaryakıta yeni zam haberi açıklandı. Yapılan açıklama ile akaryakıta yeni zam resmen uygulamaya alınırken zamlı akaryakıt fiyatları Uşak'ta da uygulanmaya başlandı. 

Zamlı fiyatlar Uşak'ta akaryakıt istasyonlarında uygulanmaya başlanırken Uşak'ta LPG otogaz satış fiyatı değşimedi ve 11,17 TL'den satılmaya devam ediyor. Motorine ise resmi zam pompaya yansırken Merkez'de motorinin litre fiyatı 27,05 TL'ye yükseldi. Benzinin litre fiyatı da güncellenmedi ve 27,35 TL'den satışlar sürüyor.