Uşak Valisi Salim Demir Uşaklılara seslendi

Uşak Valisi Salim Demir Uşaklılara seslendi “Enflasyonla mücadele için indirim yapan firmaları tercih edin”
Uşak Valisi Salim Demir Uşaklılara seslendi

“Enflasyonla mücadele için indirim yapan firmaları tercih edin”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ve ilimizde de Uşak Valisi Salim Demir tarafından koordine edilen “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı” kapsamında başlatılan indirim kampanyasına katılan firma sayısı hızla artıyor.

Vali Salim Demir, Uşak’ta yürütülen “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı” kapsamında vatandaşlardan da destek istedi. Demir, vatandaşların indirim yapan firmalardan alış veriş ederek bu firmaları ödüllendirmesini, indirim yapmayan firmaları da bu yolla kampanyaya katılmaya teşvik etmelerini istedi.

“ENFLASYONLA MÜCADELE SIRASI VATANDAŞDA”

Vatandaşa seslenen Demir, “Bu firmaları indirim yapmayı teşvik ettik. Ama Vatandaşlardan da indirim yapan firmaları tercih etmelerini istiyoruz. Diyoruz ki; İndirim yapan firmaları tercih edin. Böylece o firmaları ödüllendirelim. Diğerlerini de teşvik etmiş olalım. Uşak’ta yürüttüğümüz “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı”na Uşak Esnaf ve Sanatkar Odaları ve Birliği, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Tekstil OSB, Uşak karma deri OSB gibi bir çok kurum ve kuruluşlar büyük destek verdi. Yeri gelmişken hepsine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendilerinden yılsonuna kadar vatandaşa yaptıkları satışta yüzde 10 indirim yapmalarını istedik. Bu dileğimiz büyük oranda kabul gördü” dedi.

Demir, Uşak halkından indirim yapan firmaları tercih ettikleri takdirde enflasyonla mücadele programına büyük katkı sağlayacaklarını dile getirdi.