Uşak'ta akaryakıt fiyatları yine değişti! İşte yeni benzin motorin ve LPG otogaz fiyatları

Akaryakıt fiyatlarına zam yağmuru tüm hızı ile devam ederken Uşak'ta motorine yeni zam açıklandı.
Uşak'ta akaryakıt fiyatları yine değişti! İşte yeni benzin motorin ve LPG otogaz fiyatları

Uşak'ta akaryakıt fiyatları yine değişti! İşte yeni benzin motorin ve LPG otogaz fiyatları - Dolar kurunda yaşanan yükseliş, ÖTV ve KDV düzenlemesi derken akaryakıt fiyatlarında başlayan rekor yükseliş tüm hızı ile devam ediyor. 

Yapılan yeni düzenleme sonrasında motorinin litre fiyatına 1,55 TL'lik zam yapıldı. Gelen zammın ardından Uşak'ta akaryakıt istasyonlarında fiyat tabelası bir kere daha değişti. İşte o rakamlar... 

UŞAK'TA AKARYAKIT FİYATLARINA ZAM! GÜNCEL BENZİN MOTORİN VE LPG OTOGAZ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan zam yağmuru hız kesmeden devam ederken gece yarısı gelen son zammın ardından motorinin litre fiyatı 1.55 TL daha arttı. Hatırlanacağı üzere son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan imza ile akaryakıt fiyatlarında ÖTV düzenlemesine gidilmiş, benzin, motorin ve LPG otogaz fiyatlarında yaklaşık 6 TL'lik ÖTV zammı yansıtılmıştı. Dün itibari ile motorinin litre fiyatına 1,55 TL tutarında yeni zam geldi. 

Gelen son zammın ardından Uşak'ta motorinin litre satış fiyatı 1,55 TL zamlanırken son zamların ardından Uşak il genelinde geçerli olmak üzere:

Benzinin litre fiyatı 34.72 TL 

Motorinin litre fiyatı 34.70 TL 

LPG otogaz satış fiyatı ise 13.64 TL'den satılmaya başlandı. Bir sonraki düzenlemeye kadar bu fiyatlar üzerinden akaryakıt istasyonlarında satışlar devam edecek.