Uşak Belediyesi ihale duyurusu yayımladı! Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki o alan satışa çıkıyor

Uşak Belediyesi, Uşak halkını resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmeye devam ediyor. Uşaklılara bir ihale duyurusu yapan Uşak Belediyesi önemli bir açıklama yayımladı.
Uşak Belediyesi ihale duyurusu yayımladı! Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki o alan satışa çıkıyor

Uşak Belediyesi ihale duyurusu yayımladı! Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki o alan satışa çıkıyor - Uşak Belediyesi, çeşitli konular hakkında Uşaklıları bilgilendirmeye devam ediyor. Hem resmi internet sitesi hem de sosyal medya hesapları üzerinden önemli açıklamalara yer veren Uşak Belediyesi bu kez yeni bir ihale hakkında duyuru yayımladı. 

UŞAK'TA TAŞINMAZ İHALESİ YAPILACAK

Mülkiyeti Uşak Belediyesi'ne ait Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki taşınmazın satış ihalesinin yapılacağını duyuran Uşak Belediyesi, ihale tarihini de paylaştı. ''İhale Duyurusu'' adı ile resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı bilgilendirmede ''Değerli Hemşehrilerimiz,
Mülkiyeti Belediyemize ait, Fevzi Çakmak Mahallesi 6988 ada 8 numaralı parselde kayıtlı; imar planında akaryakıt istasyonu alanı olan taşınmazın satış ihalesi 06.06.2023 Salı günü yapılacaktır. Halkımıza duyurulur.'' ifadelerine yer verdi. 

6 HAZİRAN'DA İHALE YAPILACAK

Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylara ''www.usak.bel.tr/icerikler/gayrimenkul-satis-ihalesi-ilani-06062023/'' adresi üzerinden ulaşılabileceği kaydedildi. 

İhale ile ilgili bilgilerde muhammen ve geçici teminat bedellerine de yer verildi.