Uşak Belediyesi Halk Ekmek Fırını ile ucuz pide satışına başladı

Ramazan ayı gelmeden başlayan zam yağmuru ile pide fiyatları da zamlanmıştı. Uşak'ta Ramazan pidesi fiyatı 20 TL'den satılırken belediye ucuz pide satışına başladı.
Uşak Belediyesi Halk Ekmek Fırını ile ucuz pide satışına başladı

Yükselen enflasyon ve girdi maliyetleri nedeniyle zam yağmuru yaşanırken Ramazan öncesi yapılan zamlar daha da artmıştı. Özellikle de Ramazan Pidesi fiyatları bu sene rekor oranda zamlanırken Uşak'ta da zamlı pide fiyatları belli olmuştu.

Uşak Fırıncılar Ve Unlu Madde İmalatçıları Esnaf Odası ile Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (UESOB) tarafından yapılan açıklamada Uşak il genelinde Ramazan Pidesi satış fiyatı 20 TL olarak açıklanmıştı. 350 gram olarak açıklanan Ramazan Pidesi'ni ucuza almak isteyenlerin yeni adresi ise Uşak Belediyesi Halk Ekmek büfeleri olacak.

UŞAK BELEDİYESİ RAMAZAN PİDESİ FİYATI 2024 AÇIKLANDI!

Uşak Belediyesi tarafından satışa sunulan Ramazan pidesi satış fiyatı 10 TL olarak açıklandı. Uşak Belediyesi'nin kendisine ait fırınlarda üreterek satışa çıkartacağı pidenin gramajı ise 270 gram olarak belirlendi.

Hatırlanacağı üzere geçen sene 330 gram olarak üretilen Ramazan pidesi market ve fırınlarda 10 TL'den satılırken bu sene gramajında yapılan minimal bir artışa rağmen fiyatında yüzde 100'lük artışla 20 lira olarak belirlenmişti. Uşak'ta açılan halk ekmek büfelerinin yanı sıra Halk Ekmek mobil büfeler üzerinden de vatandaşlara ucuz pide satışı yapılacak.