UOSB yönetimi güven tazeledi

(UOSB) Uşak Organize Sanayi Bölgesi 18. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
UOSB yönetimi güven tazeledi

UOSB hizmet binasında yapılan genel kurulun açılışında konuşan UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu UOSB olarak sadece sanayicilerin sorunlarına çözüm aramadıklarını ayrıca kentin gelişimine katkı sağladıklarını, kentin ilk tematik lisesini inşa ederek eğitim öğretime kazandırdıklarını söyledi.

Sanayicilere daha uygun bedellerle elektrik enerjisi kullandırabilmek için çalıştıklarını anlatan Aağoğlu, "Elektrik hatlarımızın yüzde 80’ini yer altına aldık. Aydınlatma değerleri düşük ve elektrik giderleri fazla olan 15 yıllık ayrıca verimsiz hale gelen çevre aydınlatmalarımızı daha verimli hale getirdik. Uşak Sivil Toplum Platformu’nu oluşturarak ortak akılla kente hizmet edinmeyi amaçladık. Çevreye karşı olan duyarlılığımızdan dolayı atık su arıtma tesisine ilave yatırımlar yaptık. Şehrimiz, ülkemiz ve  sanayicilerimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Uşak Valisi Funda Kocabıyık ise ilin sanayi ve ticaret alanında yapılan yatırımlar sayesinde her geçen gün ekonomik olarak büyüdüğünü üretim ve istihdamda artışın sürdüğünü ifade ette.

Uşak'ta sanayileşme faaliyetlerinin daha ileri seviyeye çıkması için çalıştıklarını söyleyen Kocabıyık, "İstihdam alanında yeni iş alanlarının açılması için çalışmalarımız devam ediyor. Banaz ilçemizde de organize sanayi bölgesinin kurulması için çalışmalarımız planlı ve hedeflenen şekilde devam ediyor. Buradaki çalışmaların tamamlanması ile ilimiz dördüncü sanayi bölgesine kavuşmuş olacak. Bilime, teknolojiye, Ar-Ge’ye ve yeniliğe kaynak ayıran ülkelerin sosyal ve ekonomik refah sağlama açısından diğer ülkelere göre daha ileri seviyede oldukları görülmektedir." diye konuştu. 

Tek listeyle gidilen seçimlerde yapılan açık oylama ile eski yönetim, yeniden göreve getirildi.