Ucuz SUV duyurusu! Ford Puma sınırlı sayıda müşteri için 674.000 TL!

Sıfır kilometre otomobil satın alacaklar araçları en ucuz fiyata nasıl satın alabileceklerini merak ediyorlar. 2024 model Ford Puma için Mayıs 2024 döneminin özel fiyatı belli oldu.
Ucuz SUV duyurusu! Ford Puma sınırlı sayıda müşteri için 674.000 TL!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında araç satın alabilmenin maliyeti oldukça yüksek bir noktaya ulaştı. İyi bir otomobil satın almak isteyenlerin önemli bütçeleri feda etmeleri gerekiyor. Bunun için de sıfır kilometre otomobil satın almadan önce fiyatlar en ince ayrıntısına kadar araştırılıp tüm imkanlar seferber ediliyor. Bu çerçevede başarılı bir SUV modeli olan Ford Puma’nın en ucuz şekilde satın alınma yolu açıklandı. Ford Puma en ucuz kaç TL fiyatla satın alınabilir?

ÖZEL FİYATLA SATIŞ YAPILIYOR

Ford Puma için bazı müşterilere özel fiyatla satış yapılabiliyor. Bu özel fiyatlı satışlar için ise özel koşullar aranıyor. Bir sıfır kilometre otomobili en uygun fiyatla satın almanın yolu ÖTV muafiyeti hakkı elde edilmesi oluyor. ÖTV muafiyeti hakkını da herkes kullanamıyor. Bu hakka sahip olan kişiler için sıfır kilometre otomobil satın almak hemen hemen yarı fiyatına düşüyor.

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alabilmek için aranan koşullar belli oldu. Buna göre devlet sadece yüzde 90 ve üzerinde engeli olan kişilere bu hakkı veriyor. Bu durumda olan kişiler alacakları ÖTV muafiyet belgesi ile araçları çok uygun bir fiyata satın alabilme imkanı buluyorlar.

FORD PUMA FİYATI BELLİ OLDU

Liste fiyatı incelendiğinde Ford Puma için firmanın açıkladığı fiyatın 1.228.000 TL olduğu görülüyor. Bu fiyat ÖTV muafiyeti devreye girdiğinde yapılan yeni hesaplama ile 674.000 TL’ye kadar düşüyor. Bu özel fiyatla 2024 model Ford Puma satın alma hakkı olanlar bu satış işlemini herhangi bir Ford yetkili satıcısından gerçekleştirebiliyorlar.

Öte yandan ÖTV muafiyeti ile sadece ÖTV dahil satış fiyatı 1.591.200 TL’yi aşmayan sıfır kilometre otomobiller satın alınabiliyor. Bu imkan ile bir kişi sadece 5 yılda bir böyle bir hakka sahip oluyor. Ayrıca satın alınan bu otomobiller eğer 5 yıl içerisinde satılırsa muaf olunan ÖTV eksiksiz bir şekilde devlete ödeniyor. 5 yıllık süre dolduktan sonra araç istenildiği gibi satılıyor ve devlet de ÖTV hakkından vazgeçiyor.