Ucuz otomobil Suzuki Swift yeni fiyat listesi belli oldu!

Sıfır kilometre otomobiller için yeni fiyat listeleri açıklanmaya devam ediliyor. Suzuki Swift fiyatları ne kadar oldu?
Ucuz otomobil Suzuki Swift yeni fiyat listesi belli oldu!

Sıfır kilometre otomobiller için firmalar maliyet artışlarını değerlendirerek yeni fiyatları belirlemeye devam ediyorlar. Artan maliyetleri bir şekilde fiyatlara yansıtan firmalar yeni fiyatlarla satışlara başladılar. Son olarak Suzuki firmasının sıfır kilometre otomobilleri için yeni fiyatlar açıklandı. Suzuki’nin ucuz otomobili olan Suzuki Swift için yeni fiyatlar kamuoyuna ilan edildi.

EN UCUZ SUZUKİ!

Her otomobil firması satış politikaları gereği alt seviyede bulunan müşterileri tutabilmek için alt segment araç üretip satışa çıkarıyor. Suzuki firmasının da bu şekilde belirlediği model ise Suzuki Swift oldu. Bu araç için fiyatları en alt seviyede tutan firma bütçesi, kısıtlı müşterilere bu model üzerinden ulaşmayı hedefliyor.

Suzuki Swift her ne kadar markanın en ucuz otomobili olsa da fiyat listesi incelendiğinde bu arabayı satın almak isteyenlerin ciddi bir bütçeyi feda etmeleri gerekiyor. 1.107.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan Suzuki Swift’in 4 farklı donanımı bulunuyor. Bu şekilde donanım seviyelerine göre fiyat 1.227.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI!

Suzuki Swift şu fiyat listesi ile satılmaya başlandı:

Suzuki Swift 1.2 MHEV CVT GL Techno: 1.107.000 TL
Suzuki Swift 1.2 MHEV CVT GL Techno (Çift Renk): 1.127.000 TL
Suzuki Swift 1.2 MHEV CVT GLX Premium: 1.207.000 TL
Suzuki Swift 1.2 MHEV CVT GLX Premium (Çift Renk): 1.227.000 TL

Suzuki Swift model sıfır kilometre otomobil müşteriler tarafından ÖTV’siz de satın alınabiliyor. Bunun için müşterinin ÖTV muafiyet hakkının olması gerekiyor. Bu durumda araç fiyatları hemen hemen yarı yarıya iniyor. Bu da müşterilere oldukça uygun fiyatla sıfır kilometre otomobil sahibi olma imkanı sağlıyor.