Tütün grubuna zam geldiği yönündeki iddialara yanıt geldi!

Son günlerde bir tütün gruba 3 lira zam geleceği yönündeki iddialar yanıt buldu. JTI Türkiye Genel Müdürü Conrad Politt, sigara ürünlerine zam geleceği yönündeki iddialara ilişkin bir açıklama da bulundu.
Tütün grubuna zam geldiği yönündeki iddialara yanıt geldi!

Tütün grubuna zam geldiği yönündeki iddialara yanıt geldi! - Tütün grubuna son dönemde gelen zamlar tiryakilerin canını sıkıyor. Zamların yanı sıra zam iddiaları da gündemi meşgul eetmeye devam ediyor. Zam haberlerinin birbiri ardına geldiği bu dönemde son olarak bir tütün grubuna zam geleceği yönünde iddialar çıktı. Bu iddiaların ardından sigara ürünlerine zam geleceği beklentisiyle firmaların sigara satışlarını durdurduğu ya da azalttığı yönündeki iddialar da gündeme geldi. 

Söz konusu iddiaların ardından kamuoyu bilgilendirdi. JTI Türkiye Genel Müdürü Conrad Politt, bahsi geçen iddialarla ilgili olarak önemli bir açıklamaya yer verdi.  JTI Türkiye Genel Müdürü Politt, zam iddiaları ile ilgili olaral yazılı bir açıklamada bulundu.

JTI'DEN AÇIKLAMA GELDİ

JTI Türkiye Genel Müdürü Conrad Politt,  tütün grubuna gelmesi beklenen zam iddiaları ile ilgili olarak yazılı açıklama yayımladı. Söz konusu yazılı açıklamada "Bizim açımızdan fiyat artışı beklentisi ya da başka bir saikten kaynaklanan olağan dışı bir durum söz konusu değildir." ifadeleri kullanıldı. JTI Türkiye Genel Müdürü Politt, sigara ürünlerine zam geleceği beklentisiyle firmaların sigara satışlarını durdurduğu ya da azalttığı yönündeki iddialara ilişkin de açıklama yaptı. Buna göre; JTI Türkiye'nin üretimden tedarike bütün süreçlerinin normal seyrinde devam ettiğini aktaran Politt, "Nereden kaynaklandığını anlamlandırmakta zorluk çektiğimiz bu spekülasyonun, piyasa paydaşlarının sağduyulu tavrıyla bir an önce sona ermesini bekliyoruz." ifadelerine yer vererek kamuoyunu bilgilendirdi.