Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un fiyatı resmen açıklandı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un bugün merakla beklenen satış fiyatları araştırılmaya başlanmıştı.
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un fiyatı resmen açıklandı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un fiyatı resmen açıklandı - Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un bugün merakla beklenen satış fiyatları araştırılmaya başlanmıştı.

Gelen açıklamalara göre ise yerli otomobilin standart menzilli modeli 953 bin, uzun menzilli modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin lira olarak belirlendi.

Mart ayı sonrasından itibaren çekilecek kuraların öncelik sıralarına göre 2023 yılının sonuna kadar toplamda 20 bin TOGG otomobili; kademe kademe de sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

TOGG FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Togg'da fiyat politikasının parolası 'ulaşılabilirlik' olacak. Bu doğrultuda ÖTV matrah düzenlemesi gelen TOGG'da motor gücü 160 kilovattı aşan elektrikli araçların ÖTV matrahı yüzde 40'a çıkarıldı.

Togg'un yer aldığı ÖTV matrahı ise yüzde 10'da kaldı

ÖN SİPARİŞLER BAŞLADI!

Ön siparişi alınan ve sıra numarasına göre hak kazanacak olan Togg C-SUV sahiplerine 2023 yılının sonuna kadar 20 bin araç teslim edilecek.

TOGG FİYATLARI

Togg T10X’in fiyatları şöyle oluştu: V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL

V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL

V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL

6-27 Mart tarihleri arasında T10X için togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş süreci gerçekleşecek. 60 bin TL ön ödeme yapanlar çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak. 28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak çekilişle ön sipariş sahipleri belirlenecek