Türkiye'nin her yerine kuruluyor! Ahşap prefabrik ev Tiny House 150 bin TL'ye satılıyor

Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler yükselen fiyatları nedeni ile zorlanırken tiny house fiyatları yüzleri güldürdü.
Türkiye'nin her yerine kuruluyor! Ahşap prefabrik ev Tiny House 150 bin TL'ye satılıyor

Türkiye'nin her yerine kuruluyor! Ahşap prefabrik ev Tiny House 150 bin TL'ye satılıyor - Pandemi döneminde tüm dünyada büyük bir ekonomik dalgalanma yaşanırken oluşan değişimler konut fiyatlarına da olumsuz etkilemişti. 

Tüm dünyada konut fiyatları yükselirken yeni konut üretiminin azalması, enflasyon oranlarının yükselmesi ve yoğun mülteci göçü nedeniyle Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olarak ilk sırada yer almış ve önce satılık sonrasında ise kiralık konut fiyatlarında rekor yükselişler dikkat çekmişti. 

TİNY HOUSE NEDİR?

Tiny House, minimalist yaşam felsefesi ve sadelik ana temasıyla tasarımı yapılan, genellikle doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih ettiği; küçük boyutlu, işlevsel, gereksiz alanlar barındırmayan 30 metrekareye kadar küçük ev modelidir. Tiny House, sabit ya da mobil tarzda kullanılabilir. 

Tiny House yaşamın amacı dört mevsim mutlulukla yaşayabileceğiniz gerekli konfora, teknolojiye ve estetiğe sahip olmasının yanında, size çok daha düşük maliyetlerle, minimal fakat elit bir yaşam sunmasıdır.

Yüksek konut fiyatlarına çözüm arayan kişilere yönelik olarak öne çıkan en ekonomik çözüm 150 bin  TL'den başlayan fiyatlarla Tiny House modelleri olarak öne çıkarken Türkiye'nin her yerine kurulum yapılan bu konutlarda fiyatlar ve kolay kurulum imkanları dikkat çekti. Fabrikadan halka satılan pek çok model anahtar teslim kurulum fiyatı ile dikkat çekerken bazı modellerde ise fabrika teslim seçenekler sunuluyor.