Toyota Corolla Nisan 2024 fiyat listesine bakmak yürek istiyor!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına Nisan 2024 zamları gelmeye başladı. Toyota Corolla için açıklanan yeni fiyat listesini görenler gözlerine inanamadılar.
Toyota Corolla Nisan 2024 fiyat listesine bakmak yürek istiyor!

Sıfır kilometre otomobiller için otomobil firmaları yeni fiyatları açıklamaya başladılar. Fiyat güncellemesini yapıp tamamlayan ve bunu da açıklayan firmalar arasında Toyota da bulunuyor. Toyota’nın efsane modellerinden olan Toyota Corolla için firma yeni fiyatları belirledi. Mart ayında meydana gelen maliyet artışlarını fiyatlara yansıtan firma bu yeni fiyatlarla herkesi şaşırttı.

TOYOTA COROLLA YENİLENDİ!

Toyota Corolla firmanın en önemli modellerinden birisi olarak çok uzun yıllardır üretiliyor. 51 yıllık geçmişi olan Toyota Corolla çok özel bir müşteri potansiyeline hitap ediyor. Türkiye’de en çok satılan otomobil modeli olmasa da Toyota Corolla dünya genelinde 2022 yılında en çok satılan, 2023 yılında ise en çok satılan ikinci otomobil olmayı başardı.

2024 yılı için Toyota Corolla’da firma bazı özellikleri yeniledi ve araç çok daha iyi bir hale getirildi. Toyota Corolla otomobil piyasasının alınabilir araçlarından birisi olurken çok daha cazip hale getirildi.

TOYOTA COROLLA İÇİN YENİ FİYATLAR!

Toyota Corolla için firma Nisan 2024 dönemi için şu fiyat listesini açıkladı:

Toyota Corolla 1.5 Vision Plus Multidrive S Benzin Otomatik: 1.346.000
Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S Benzin Otomatik: 1.429.000
Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S Benzin Otomatik: 1.512.500
Toyota Corolla 1.5 Flame X Pack Multidrive S Benzin Otomatik: 1.615.000
Toyota Corolla 1.5 Passion X Pack Multidrive S Benzin Otomatik: 1.727.500

Toyota çok uzun bir süredir otomobiller için kampanya indirimi uyguluyordu. Toyota Corolla için kampanya indirimi Nisan ayı ile beraber kaldırıldı. Ayrıca Toyota Corolla Mart ayında tüm donanım seviyelerinde ÖTV muafiyeti ile satın alınabiliyordu. Nisan ayında ise 5 donanım seviyesinden 2 tanesi ÖTV muafiyeti listesinden çıktı.