TOKİ'de kura beklemeye gerek yok! Ziraat Bankası 25 bin TL peşinat, aylık 3.285 TL taksitle bahçeli müstakil ev satıyor

TOKİ fırsatını kaçıranlara, kura beklemek istemeyenlere Ziraat Bankası hemen teslim satılık konut fırsatı sundu. Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller satışta!
TOKİ'de kura beklemeye gerek yok! Ziraat Bankası 25 bin TL peşinat, aylık 3.285 TL taksitle bahçeli müstakil ev satıyor

TOKİ'de kura beklemeye gerek yok! Ziraat Bankası 25 bin TL peşinat, aylık 3.285 TL taksitle bahçeli müstakil ev satıyor - Yükselen konut fiyatları cepleri yakarken ucuz ev sahibi olmak isteyen kişilerin ilk tercihi bankadan satılık ev ilanları olmuştu. Piyasa fiyatının yarısının bile altına satılan kelepir satılık ev ilanları için ise en çok öne çıkan bankalardan biri Ziraat Bankası olmuştu. 

Türkiye'nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası mülkiyeti kendisine geçen taşınmazları kelepir fiyatlarla satışa sunarken TOKİ'nin bile çok daha altında fiyatlarla ve 120 ay vadeli konut kredisi desteği ile ev sahibi olma fırsatı sundu. Satışa sunulan 2.el konutlar arasında bankadan satılık müstakil ev ilanları arayan kişilere hitap eden pek çok seçenek yer alırken 2+1 daire ve 3+1 daire ilanları da kendisine yer buldu. 

ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKULLAR MART 2023 İLANLARI YAYIMLANDI! 

Bankadan satılık ev ilanları arayan kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan ilanlar kapsamında pek çok seçenek ve fırsat sunuldu. Özellikle de pandemi döneminde fiyatı artan ve yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşların bir kere daha yoğun ilgi gösterdiği müstakil ev ilanları ile bahçeli köy evleri de satılık ev ilanları arasında dikkat çekti. 

Farklı illerde yer alan çok sayıda 2+1 daire ve 3+1 daire seçeneklerini yanı sıra Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yer alan 260 m2 bahçeli müstakil ev için belirlenen satış fiyatı 225 bin TL olarak ilan edildi. İsteyen kişiler satın alacakları konutu peşin ödeyebilecekleri gibi isteyen kişiler aynı zamanda konut kredisi çekerek ev sahibi olabiliyorlar. 120 ay vadeli konut kredisi paketinde Ziraat Bankası yüzde 1,29 faiz oranı ile borçlanma imkanı sunulurken bu da 25 bin TL peşinat ödeyen bir kişinin aylık 3.285,74 TL ödeyerek ev sahibi olmasına olanak sağlıyor. 

ZİRAAT BANKASI'NDAN NASIL EV SAHİBİ OLUNUR, BANKADAN SATILIK KONUT NASIL ALINIR?

Ziraat Bankası tüm satılık ev ilanlarını resmi internet sitesi olan e-satış Ziraatbank Com Tr adresinden yayımlamakta olup her ilanda konutun özelliği ve satış şartları yer almaktadır. İlanlara teklif verilmesi ile açık artırma başlamakta olup en yüksek teklifi veren kişi taşınmazı almaya hak kazanır. Ancak ilk teklifi vermeden önce bankaya şahsen başvuru yapılarak internet sitesine giriş için şifre alınması gerekmektedir.