TOGG'un servis açacağı 20 şehir belli oldu! İşte servislerin açılacağı iller ve iş alımı yapılacak kadrolar

Türkiye'nin otomobili TOGG'un 20 şehirde servis açacağı duyuruldu.
TOGG'un servis açacağı 20 şehir belli oldu! İşte servislerin açılacağı iller ve iş alımı yapılacak kadrolar

TOGG'un servis açacağı 20 şehir belli oldu! İşte servislerin açılacağı iller ve iş alımı yapılacak kadrolar - Türkiye'nin otomobili TOGG'un 20 şehirde servis açacağı duyuruldu. Ön siparişlerin bugün başladığı yerli otomobil TOGG'da vatandaşlar servislerin hangi bölgelere kurulacağını araştırmaya başlamıştı. Bu konu ile ilgili internette birçok farklı araştırmalar yapılırken vatandaşlar servislerin açılacağı şehirleri ve bu doğrultuda işe alım yapılacak kadroları merakla sorguluyor.

Yerli otomobil TOGG'un yüzde 100 elektrikli modeli olan T10X modelini Mart sonuna kadar kullanıcılarla buluşturması beklenirken yerli otomobilin daha hızlı, etkin ve verimli bir deneyim sağlayabilmek adına da Türkiye'nin 7 bölgesinde deneyim merkezi, servis ve teslimat noktaları açacağı belirtildi. TOGG ile ilgili merak edilen özellikler ve diğer araçlara göre olan avantajları da usakgundem.com adresinde yer alıyor.

SERVİS VE TESLİMAT NOKTALARI YAYGINLAŞIYOR 

Yerli otomobil TOGG'un İlk etapta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa-Gemlik’te deneyim merkezleri açan Togg, İstanbul, Ankara, Bursa-Gemlik, İzmir, Adana, Samsun, Diyarbakır, Erzurum, Antalya ve Kayseri’de de servis ve teslimat noktaları açmayı sürdürüyor.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “Biz de akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturuyor, satışları doğrudan kendimiz organize ediyoruz. İlk akıllı cihazımız T10X’i kullanıcılarımızla buluşturmanın heyecanını yaşarken, satış ve satış sonrası çalışmalarımızı da hızla tamamlıyoruz. Türkiye’nin 7 bölgesinde 10’u sabit 8’i gezici 18 deneyim merkezi ile sabit ve mobil servis noktalarımızı açmaya devam ediyoruz. Bir yandan kendi servis yatırımlarımızı sürdürürken, diğer yandan da yerel ve küresel ölçekte bağımsız servis sağlayıcılarla iş birliği fırsatlarını değerlendiriyoruz. Bu kapsamda elektrifikasyon dönüşümünü başlatmış, yüksek teknik donanıma sahip, yerel ve küresel anlamda yaygın bir hizmet ağı kuran araç bakım ve onarım servis ağı Bosch Car Service’leriyle iş birliğimizi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizdeki yayılımımızı destekleyecek bu iş birliğinin, kullanıcılara daha hızlı, etkin ve verimli bir servis deneyimi için değerli bir katkı sunacağına inanıyoruz. Özellikle kullanıcı odaklılık, batarya teknolojileri ve bağlantılı teknolojiler noktasında da Bosch Car Service’ler ile değer oluşturacağımıza inanıyoruz. Esnek servis ağımız, mobil servislerimiz ve bu alandaki güçlü iş birliklerimizle kullanıcılarımıza en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

20 BÖLGEDE DEV İSTİHDAM BAŞLAYACAK

Oldukça fazla ilgi gösterilen yerli otomobil TOGG'un 20 bölgede ki faaliyetleri ile ilgili de şirketin personel alımlarına başlayacağı belirtildi.

Personel alımlarından haberdar olmak için usakgundem.com'u ziyaret etmeyi unutmayın.

İlgili Haberler