TOGG kredisi veren bankalar! TOGG kredi başvurusu ekranı faiz oranları

Türkiye'de yerli ve milli otomobil TOGG'un il T10x modeli için ön sipariş süreci resmen sona erdi.
TOGG kredisi veren bankalar! TOGG kredi başvurusu ekranı faiz oranları

TOGG kredisi veren bankalar! TOGG kredi başvurusu ekranı faiz oranları - Türkiye'de yerli ve milli otomobil TOGG'un il T10x modeli için ön sipariş süreci resmen sona erdi. Siparişe açılır açılmaz T10x modeli için 180 bine yakın başvuru gelirken bu süreçte de çekiliş sonuçları dün Trumore üzerinden akşam saatlerinde resmen açıklandı. Yaşanan bu gelişmeler ışığında vatandaşlar TOGG'u ödeyebilmek için kredi araştırmaları yapmaya başladı.

2023 yılı sonuna kadar 20 bin adet TOGG aracının teslimatı başlayacak iken bu süreçte de yüzde 10 ÖTV matrahıyla satılması beklenen modellerde kredi faiz oranları da araştırılmaya başladı. Düşük faiz oranları ile devlet bankaları tarafından kredi sunulacağı ifade edilen TOGG'a dair son detaylar da usakgundem.com adresinde yer alıyor.

TOGG T10X FİYATI

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg, 953 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. 

T10X’in fiyatları V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL, V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

TOGG KREDİ FAİZ ORANLARI

Yerli ve milli otomobil TOGG’un fiyatının belli olmasıyla kredi faiz oranlarının açıklanacağı tahmin ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, TOGG için kamu ve katılım bankalarının gerekli kredi desteğini vereceğini açıklamıştı.

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank ile birlikte katılım bankalarının araç için uygun faizli kredi desteği sunacağı ifade edilirken henüz detaylar da netleşmedi.

Kamu bankaları henüz TOGG için herhangi bir kampanya alanı oluşturmazken Nisan ayı itibariyle de güncellenmesi bekleniyor.