Telefonunda kamera özelliği olanlar dikkat! Kuveyt Türk hesaplara 600 TL yatıracak

Türkiye'de özel bankaların yeni kampanyaları açıklanmaya devam ederken bu süreçte de Kuveyt Türk Bankası 600 TL ödeme yapacağı ifade edildi.
Telefonunda kamera özelliği olanlar dikkat! Kuveyt Türk hesaplara 600 TL yatıracak

Telefonunda kamera özelliği olanlar dikkat! Kuveyt Türk hesaplara 600 TL yatıracak - Türkiye'de özel bankaların yeni kampanyaları açıklanmaya devam ederken bu süreçte de Kuveyt Türk Bankası 600 TL ödeme yapacağı ifade edildi. Kuveyt Türk bankası tarafından telefonundan görüntülü görüşme yapabilecek olan vatandaşlara banka tarafından 600 TL'ye varan Hoş Geldin Paketi duyuruldu.

Kuveyt Türk Bankası tarafından kampanya koşulları netleşirken 31 Mayıs tarihine kadar 200 TL, Sağlam Nakit harcamasına 200 TL, verecekleri fatura talimatına 50 TL ve toplamda 200 TL, 200 TL Sağlam Kart harcamasına da 200 TL vererek 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanabildiği ifade edildi.

Kuveyt Türk Bankası 600 TL Hoş Geldin Paketi'nde kampanya koşulları da belli oldu.

Hoş Geldin Paketi’nde Neler Var? 

  • 200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi hediye! Sağlam Nakit Kart ile 200 TL ve üzeri yapacağınız ilk alışverişte 200 TL harcama iadesi alabilirsiniz. 
  • Herhangi bir kanal üzerinden verilen her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan Altın Puan hediye! Verdiğiniz her fatura talimatınız ödendiğinde 50 TL Altın Puan kazanabilir, toplamda 4 fatura talimatına kadar vererek 200 TL Altın Puan kazanabilirsiniz.
  • Görüntülü görüşme ile müşterimiz olan ve Sağlam Kart alan müşterilerimize, yapacakları ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamasında 200 TL Altın Puan hediye. 

Kampanyalarımızdan aynı anda faydalanarak toplamda 600 TL harcama iadesi kazanmak için hemen görüntülü görüşme ile müşterimiz olun, size özel avantajlardan faydalanın.

Kampanya Koşulları

  • Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler Kampanyalı Müşteri’nin aktif olarak kullandığı nakit kart veya kredi kartına yüklenecektir.
  • Kampanyadan görüntülü görüşme ile Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilir.
  • Kampanyaya katılım 30.000 kişi ile sınırlıdır.
  • Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

Usakgundem.com