Telefon almak için kredi veren bankalar

Bilindiği üzere artık yetişkinler olsun çocuklar olsun herkesin elinde cep telefonları mevcut. Hatta o kadar ki artık her sene üst modeli çıkan telefonlara yetişmek mümkün bile olmuyor. Kimi zaman bir statü göstergesi kimi zaman ise farklı nedenlerle daha elimizdeki telefonlar eskimeden yenisini almak durumunda kalabiliyor insanlar.
Telefon almak için kredi veren bankalar

Ancak, artık elektronik cihazlar özellikle laptop ve telefon gibi akıllı cihazlar kanunlar gereği taksitle satılamıyor. Hal böyle olunca pek çok elektronik ürün mağazası kendine has yöntemleri denemek durumunda kalıyorlar ve kimisi kredi kullandırtarak, kimisi senet imzalatarak bu cihazları taksitle vermek durumunda kalıyorlar.

Yasalar çerçevesinde, kredi kartına taksitle satın alınamayan telefonlar artık kredi çekilerek taksitle satın alınabiliyorlar ve bu ürünlere, telefon kredisi adı veriliyor. Telefon kredisini, herhangi bir koşul gerekmeksizin, rahatlıkla pek çok bankadan alabiliyor ve kullanabiliyorsunuz.

Telefon kredisi nasıl alınır?

Telefon kredisi almanın 2 yolu bulunmaktadır. Bir tanesi mağazada telefon seçimi yapıldıktan sonra mağazanın anlaşmalı olduğu bankadan telefon kredisi almak diğeri ise direkt sizin bankayı arayarak telefon kredisi talep etmeniz.

Telefon kredisi alma şartları nelerdir?

Kredi başvurusu sırasında KKB (Kredi Kayıt Bürosu) puanınızın yüksek olması ilk şart olarak bilinmektedir. Bunun dışında T.C kimlik kartınız ile başvurunuzu yapabilirsiniz.

Telefon kredisi veren bankalar hangileridir?

Garanti Bankası Telefon Kredisi

Bir Garanti şubesine giderek yahut 444 0 333’ü arayarak 24 aya varan vadelerle, 3000 TL’lik bir krediyi %1,79 faiz oranı ile edinebilirsiniz.

İş Bankası Telefon Kredisi

Türkiye İş Bankası 24 aya varan vadelerle, sadece %1,18 faizle bu krediyi tarafınıza veriyor. 3000 TL’lik bir kredi için aylık ödemenizin 148,32 TL olduğu İş Bankası’nda teklifin cazip olduğu söylenebilir

Vakıfbank Telefon Kredisi

Vakıfbank’tan da telefon almak için geniş vadeli ve düşük faizli kredi alabilmeniz mümkün. 3000 TL’lik bir krediyi, %1,20 faiz oranı ve 24 aya kadar vade seçeneğiyle sunan Vakıfbank; başvuruları şubelerinden yahut 0850 222 0 724 numaralı hattan kabul ediyor.

Halkbank Telefon Kredisi

Aylık 148,73 TL’yi 24 ay boyunca düzenli olarak ödeyerek, akıllı telefon sahibi olmak isterseniz, 0850 222 0 400 numaralı Halkbank Dialog hattını aramak.

Finansbank Telefon Kredisi

Yeni ismiyle QNB Finansbank, tarafınıza 3000 TL’lik bir krediyi, 24 aya varan vade seçenekleri ve %1,21 faiz oranı ile sunuyor