Starbucks zam yaptı fiyatı 25 TL birden zamlandı! Yaz tarifesi kahve fiyatları listesi

Dünyanın en büyük kahve zincirleri arasında yer alan Starbucks özellikle de İsrail Filistin savaşı sonrasında gelirlerinde büyük kayıp yaşamıştı. Starbucks kahve fiyatları listesi yayımlandı!
Starbucks zam yaptı fiyatı 25 TL birden zamlandı! Yaz tarifesi kahve fiyatları listesi

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sonucunda boykot edilmesi istenen markalar arasına giren Starbucks gelirlerinde büyük kayıp yaşamıştı. Dünyanın en büyük zincir kahve markalarından biri olan Starbucks Türkiye ürünlerine zam geldiği açıklandı.

Firmanın satışa sunmuş olduğu en küçük boy olan sade filtre kahve fiyatı 60 liradan 70 liraya yükseltildi. Ocak - Mart döneminde gelirlerinde büyük kayıp yaşayan Starbucks bunun üzerine 2024 yılının ikinci zammını açıkladı. İşte yeni fiyat listesi...

ZAMLI STARBUCKS KAHVE FİYATLARI LİSTESİ MAYIS 2024! FİLTRE KAHVE FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Gelirlerinde düşüş yaşayan dünyaca ünlü kahve zinciri Türkiye fiyatlarına da bu yıl ikinci kez zam yaptı. Bu yıl 45 lira olan küçük boy (Tall) filtre kahve fiyatını 60 liraya çıkartan Starbucks aynı ürünün satış fiyatını 70 lira yaptı. Filtre kahvenin internet üzerinde sipariş verilen platformlardaki fiyatı ise 85 lira oldu. İşte Starbucks'ın yaz döneminde geçerli olan yeni fiyat listesi:

fiyat-listesi.jpgGelen zam markanın müdavimlerini de kızdırırken Starbucks çatısı altında en ucuz satılan ürün 40 liralık satış fiyatı ile Türk çayı olurken en pahalı ürün ise 145 liralık fiyatı ile espresso oldu.