SSK BağKur EYT ve Emekli Sandığı emeklilerine son çağrı! Bu gece 23.59’da sona erecek

Emekliler için önemli bir haber geldi. Aktarılan son habere göre SSK, BağKur, EYT ve Emekli Sandığı emeklileri için son çağrı yapıldı. Bu gece 23.59’da sona ereceği duyurulurken, emeklilerin belirtilen saate kadar işlem yapması gerekiyor.
SSK BağKur EYT ve Emekli Sandığı emeklilerine son çağrı! Bu gece 23.59’da sona erecek

Garanti BBVA, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında emekli promosyon ve maaş ödemesi için önemli bir konuya değindi. Garanti BBVA’dan promosyon fırsatının detaylarını duyuran banka, maaşını bankaya taşıyan emeklilere ödenecek promosyonlarda başvuruların bugün sona ereceği açıklandı.

Resmi web sitesi üzerinden açıklama yapan dev banka, emekli banka maaşını Garanti BBVA’ya taşıyarak 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon alabileceğini belirtti. 28 Mart tarihinde başlayan Emekli Promosyon Kampanyası’nın 30 Nisan tarihinde sona ereceği belirtildi.

ÖDEME DETAYLARI AÇIKLANDI

Garanti BBVA’da emekli maaşı 10 bin TL’ye kadar olan emeklilere 6.250 TL tutarında, 0 bin TL ile 15 bin TL arasında maaşı olanlara 12.500 TL ve 20 bin TL üzerinde maaş alan emeklilere net 15 bin TL promosyon ödemesi verilecek. Kampanyanın 28 Mart’ta başladığını ifade eden Garanti BBVA 30 Nisan’a kadar kampanyanın süreceğini açıkladı. Kampanya detayları şu şekilde sıralandı:

“Emeklilik promosyonu ödemesinin müşteri hesabına aktarılması ile taahhüt süresi başlar.

Emeklilere promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir.

Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşterilerimiz emekli promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Emekli promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın ardından Garanti BBVA’ya ilk maaşınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz”

MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ NEREDEN YAPILACAK?

Kampanya kapsamında promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emeklilerin maaşını Garanti BBVA’ya taşıması gerekiyor. Maaş taşıma işlemini e-Devlet, Garanti BBVA mobil ve Garanti BBVA şubelerinden yapabilirsiniz.

Garanti BBVA’nın kampanya süresini uzatıp uzatmayacağı henüz biliniyor.