Son gün 31 Mart! Kart başvurusu onaylanana DenizBank faizsiz 10 bin TL verecek!

DenizBank tarafından yapılan son duyuru ile birlikte kart başvurusu onaylanan kişiler için 10 bin TL nakit avans verileceği duyuruldu.
Son gün 31 Mart! Kart başvurusu onaylanana DenizBank faizsiz 10 bin TL verecek!

Pek çok bankada olduğu gibi DenizBank tarafından da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için kart kampanyaları düzenlenmeye devam ediyor. Yapılan son açıklama ile birlikte kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için alacakları krediler yerine nakit avanslar daha çok dikkat çekmeye başladı. Bazı bankalar da bu durum nedeni ile faizsiz, masrafsız taksitli nakit avans seçeneklerini de duyurmaya başladı. 

Bu avantajlardan faydalanmak isteyen kişiler için duyurulan taksitli nakit avanslardan kimlerin, nasıl faydalanabileceği konuşulurken DenizBank'ın resmi internet sitesinde yapılan duyuru ile birlikte kart başvurusu yapan kişilere herhangi bir faiz olmadan 10 bin TL taksitli nakit avans verileceği öğrenildi. 

SON GÜN 31 MART! 

Yapılan bu açıklamalara göre 1 Mart 2023 tarihinde başlayan kampanyaya göre son başvuru tarihi ise 31 Mart 2023 olarak belirlendi. Belirli kartlar üzerinden yapılabilecek olan bu kampanya detaylarına göre bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve onaylanan kişilere herhangi bir şart gerektirmeden 10 bin TL taksitli nakit avans verileceği öğrenildi. Kampanya hakkında merak edilenlerin artması ile birlikte detaylar ise şu şekilde verildi;

DETAYLAR AÇIKLANDI!

DenizBank tarafından yapılan bu son duyuru ile birlikte kişiler ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına yapacakları kredi kartı başvurusu ile birlikte 10 bin TL nakit avanstan faydalanabilecekleri öğrenildi. Mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden yapılabilecek olan bu başvuruların detayları ise banka tarafından şu şekilde yayımlandı; 

  • Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda, kampanyaya dahil olunamaz.
  • 10.000TL, 0 faizli, 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.04.2023 tarihleri arasında kullanılabilir.
  • Onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 10.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilir. Taksitli nakit avans kullanım vadesi 6 ay seçilmelidir.
  • Müşterimiz, Taksitli Nakit Avans hakkını DenizBank'ın tüm kanallarından "Taksitli Nakit Avans" menüsüne giriş yaparak, limitini kullanabilecektir.

LİMİT ARALIKLARI BELLİ OLDU! 

Kişilerin alacakları kredi kartlarında limitleri banka tarafından belirlenen bazı şartlar ve kredi notlarına göre belirlenebildiği gibi detaylara göre belirlenerek verilecek olan nakit avansların da 250 TL ile 10.000 TL arasında değişiklik gösterebileceği öğrenildi. Denizbankkartım ile yapılabilecek olan bu başvuruların yanı sıra Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kartlar ve Banka Kartlarının bu kampanyaya dahil olmadığı öğrenildi.