Son Dakika! Bakan Bilgin Temmuz ayı asgari ücret zammını açıkladı

Uzun süredir milyonlarca asgari ücret ile çalışan işçi tarafından en çok merak edilen konular arasında Temmuz ayı zammı yer almaktaydı. Bakan Bilgin ise bugün konuya açıklık getirdi.
Son Dakika! Bakan Bilgin Temmuz ayı asgari ücret zammını açıkladı

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir canlı yayında uzun süredir gündemde olan Temmuz ayı asgari ücret zammını açıkladı. Konu hakkında daha önce de hem kendisi tarafından hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da yapılan açıklamalar gündeme getirilmişti.

Yapılan bu açıklamaların ardından bu sen Ocak ayında yapılan zam sonucunda elde edilen güncel rakamların üzerine yeni bir zam ya da iyileştimenin Temmuz ayında yapılığ yapılmayacağı en çok merak edilenler arasında yer aldı. 

BAKAN BİLGİN'DEN ARA ZAM AÇIKLAMASI GELDİ!

Habertürk canlı yayınına katılan Bakan Bilgin burada sunucu tarafından yöneltilen asgari ücrette ara zam sorusuna yanıt verdi. Yapılacak olan bu zammın ne kadar olacağı konusunda tüyolar veren Bilgin, "500 dolara tekabül eden bir alım gücünün Türkiye'nin asgari ücrette korunması önemli. Akılda kalsın diye 500 dolar diyorum, ona endekslemek istemiyorum" ifadelerine yer verdi.