Son dakika açıklaması geldi! Maaşlara rekor zam yapıldı artık 11.500 TL ödenecek!

Türkiye'de resmi kurumlar tarafından belediyelerde maaş zamları açıklanmaya devam ediyor.
Son dakika açıklaması geldi! Maaşlara rekor zam yapıldı artık 11.500 TL ödenecek!

Son dakika açıklaması geldi! Maaşlara rekor zam yapıldı artık 11.500 TL ödenecek! Türkiye'de resmi kurumlar tarafından belediyelerde maaş zamları açıklanmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Kahramankazan belediyesi tarafından gelen açıklamalarda maaşlara zam yapıldığı ve 11 bin 500 lira da ödeme yapılacağı bildirildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesi tarafından yapılan açıklama da işçi maaşlarına zam geldiği resmen duyuruldu. Gelen zam haberi ile ilgili bilgiler gündeme düşerken yapılan açıklamalarda belediye başkanı Serhat Oğuz; çalışanlarına teşekkür etti ve en düşük işçi aylıklarının da bu süreçte 11 bin 500 liraya kadar da çıktığını ifade etti.

MAAŞLARA ZAM YAPILDI

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz yaptığı son dakika açıklamasında, ''Emeklerinizi ve çabalarınızı görüyorum. Tüm çalışanlarımıza verdiği emeklerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Kahramankazan Belediyemizde en düşük işçi maaşı 11.500 TL oldu. Birimlerdeki sorumluluklarına ve kıdemlerine göre bu rakam artmaktadır. Tüm işçi kardeşlerime hayırlı olsun. Rabbim, maaşlarınızı bereketli eylesin'' ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklama belediye de büyük bir coşkuyla karşılanırken Nisan ayı itibariyle de maaşlar 11.500 TL olarak hesaplara aktarılacağı ifade edildi.