ŞOK'ta 2 gün sonra kahvaltılık ürünlerden ev gereçlerine büyük indirimler başlıyor! İlk koşan alacak

Şok 3 Mayıs aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Birçok üründe indirimler var. Sakın kaçırmayın.
ŞOK'ta 2 gün sonra kahvaltılık ürünlerden ev gereçlerine büyük indirimler başlıyor! İlk koşan alacak

Şok market yeni kataloğunu yayımladı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Aktüel ürünler kataloğunu günler öncesinden yayımlayan markette birçok üründe büyük indirim var. Ev gereçlerinden kahvaltılık ürünlerine birçok üründe büyük indirimler yapan market söz konusu indirim günlerini ise 3 Mayıs 2023 tarihi olarak belirledi. Peki söz konusu indirimlerin detayları neler? Hangi ürünler ne kadar fiyattan satışa çıktı. İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar ise market indirimlerini kaçırmak istemiyor. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerindeki indirimleri kaçırmak istemeyen  vatandaşlar bu tarz haberleri yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için market indirimlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir?

ŞOK 3 MAYIS AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYIMLANDI

Şok marketler internet sitesi üzerinden yeni kataloğunu yayımladı. Yayımlanan katalogda birçok ürünün fiyatı dikkat çekti. İşte Şok marketlerde indirimli ürünler ve fiyatları. 

304 paslanmaz çelik termos ürününün fiyatı 249,90 TL'dir.

Paslanmaz çelik matara ürününün fiyatı ise 79,95 TL'dir.

Premium borcam ürününün fiyatı 99,95 TL'dir. 

Kadın pijama takımı ürününün fiyatı 199,90 TL'dir.

Sport 49,95 TL'dir. 

Krep ve pop corn makinesi ürünün fiyatı 239,90 TL'dir.

Akdeniz çaydanlık aile boyu ürününün fiyatı 399,90 TL'den satışa sunulmuştur. 

İthal pilavlık pirinç ürününün fiyatı 17 TL'dir. 

Bunun yanında 50 tl ve üzeri seçili Activia ürün alışverişlerinize 20 TL hediye verilecektir.

Ayrıca.25 tl ve üzeri alışverişlerinizde geçerli olacak indirimleri ile şölen capita sütlü karamelli, heinz ketçap, ace ultra çamaşır sulu köpük sprey ürünlerinde büyük indirimlerde yapılmıştır. 

İlgili Haberler