Sigaraya büyük zam geldi! Bugünden itibaren geçerli zamlı sigara fiyat listesi

Sigara tiryakilerini üzen haber sabah saatlerinde geldi! Geçen ay içerisinde pek çok sigara markasına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor! Aktarılan son habere göre sigaraya bir zam daha geldi!
Sigaraya büyük zam geldi! Bugünden itibaren geçerli zamlı sigara fiyat listesi

Sigara zammı için açıklama Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından duyuruldu. Dündar, yaptığı açıklamasında bir sigara grubuna 3 TL zam geçişi olduğunu belirtti. Sigaraya gelen zam haberi sonrasında sigara kullananlar sigaraya zam mı geldi, sigaraya ne kadar zam geldi? sorularına yanıt aramaya başladı.

Mayıs ayına girilmesi ile birlikte zamlar hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Zam haberlerini takip edenler bugün zamlı sigara fiyatları ile karşılaştı. Sigara fiyatlarına gelen zammın 4 Mayıs Cumartesi yani buğundan itibaren geçerli olacağı açıklandı.

SİGARAYA ZAM GELDİ

Tekel Bayileri yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bugünden itibaren sigara fiyatlarına zam yapıldığını belirtti. Sigaraya zam yağmurunun devam ettiğini ifade eden Dündar, “Sigaraya bir zam daha... Sigaraya zam yağmuru devam ediyor” dedi.

1 TL’LİK İNDİRİM YAPILMIŞTI

Sigara fiyatlarına zam kadar arada indirim haberleri de geliyor. Son olarak geçtiğimiz ay bir sigara grubunda 1 TL’lik indirim yapılmıştı. 1 TL’lik indirim sonrasında en pahalı sigara 67 TL olurken, en ucuz sigara 56 TL’ye gerilemişti.

EN PAHALI SİGARA KAÇ TL OLDU?

Sigara fiyatlarına gelen zamlar bir türlü durmuyor! Geçtiğimiz ay pek çok sigara grubuna gelen zam furyası mayıs ayında da devam edecek gibi gözüküyor. Dündar’ın açıklamasına göre gelen 3 TL’lik zamla birlikte en pahalı sigara 67 TL’den 70 TL’ye çıkarıldı.

EN UCUZ SİGARA FİYATI

Gelen zam sonrasında pek çok kişi sigarada en ucuz fiyatın kaç TL olduğunu merak ediyor. En ucuz sigaranın 60 TL’den 63 TL’ye çıktığı öğrenildi.

Zamlı sigara fiyatları bugünden itibaren geçerli olacak.