Sıfır araç alacaklara Skoda sürprizi! Skoda Fabia o fiyattan satışta

Skoda Fabia o fiyattan satışa sunuldu. İşte tüm versiyonları ve Mart ayı güncel fiyatları.
Sıfır araç alacaklara Skoda sürprizi! Skoda Fabia o fiyattan satışta

Sıfır araç satın almak isteyenler otomobil fiyatlarını yakından takip ediyor. Dünyada ve Türkiye'de yaşanan bazı olaylardan dolayı sıfır araçlarda neredeyse her ay fiyat artışı yaşanıyor. Yapılan bu zamlar otomotiv sektörünü sekteye uğratsada araç satın almak isteyen  vatandaşlar araç satın almak için kolları sıvıyor. Vatandaşlar tarafından yapılan araştırmalar indirim ve kampanyaları kaçırmamak için sürüyor. Peki Fabia 2023 Mart ayı fiyat listesi ne durumdu? Skoda Fabia Mart ayı güncel fiyatlar ne kadar? İşte detaylar.

Otomobil fiyatları neredeyse her ay tüm versiyonlarını ve modellerinin fiyatlarını yeniliyor. Yapılan zamlar karşısında vatandaşlar ise uygun fiyatları araç bulmakta zorlanıyor. Artık sıfır araç satın almak isteyen vatandaşların 400/500 bin TL'yi gözden çıkarmaları gerekiyor. Sıfır araç fiyatlarını yakından takip eden  vatandaşlar için Uşak Gündnem olarak yenilenen fiyatları sizler ile paylaşıyoruz. İşte Skoda Fabia Mart ayı fiyat listesi..

SKODA FABİA MART AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Elite 1.0 TSI 95 PS Mart ayı fiyatı 554 bin 900 TL'den satılmaktadır. 

Elite 1.0 TSI 110 DSG Mart ayı güncel fiyatı ise 629 bin 900 TL'ye çıkarılmıştır. 

Premium 1.0 TSI 110 PS DSG Mart ayı fiyatı ise 709 bin 900 TL'dir. 

Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Mart ayı güncel fiyatı ise 839 bin 900 TL olarak belirlenmiştir. 

Otomobil markaları her ay fiyatlarını güncelleyerek internet siteleri üzerinden yayımlıyor. Sizde bu güncel fiyatlardan hemen haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler