Sıfır araç alacaklar için Seat'tan kaçırılmayacak fırsat! ÖTV'siz Seat Ibiza kampanyasında 285 - 323 bin liradan satış yapılacak

Artan araç fiyatları vatandaşlar sıfır araç sahibi olmasını zorlaştırıyor. ÖTV muafiyetli araçlarda kampanyalı mayıs ayı fiyatlarını yayımlayan Seat firması, Ibiza modelini 285 bin lira ile 323 bin lira arasında satacağını açıkladı.
Sıfır araç alacaklar için Seat'tan kaçırılmayacak fırsat! ÖTV'siz Seat Ibiza kampanyasında 285 - 323 bin liradan satış yapılacak

Sıfır araç alacaklar için Seat'tan kaçırılmayacak fırsat! ÖTV'siz Seat Ibiza kampanyasında 285 - 323 bin liradan satış yapılacak - Ülkemizde artan araç fiyatları nedeniyle sıfır araç sahibi olmakta zorlanan vatandaşlar alternatif satışlara yöneliyor. Artan fiyatlar ve stok sıkıntısı araç satın almak isteyenler için de engel oluşturmaya devam ediyor. Türkiye'de belirli şartlara bağlı olarak satışa sunulan ÖTV muafiyetli araçlar vatandaşlar için yeni bir alternatif sunarken ÖTV'den muaf tutulan engelli araçlarının güncel fiyatları merak konusu oldu. Mayıs ayında Seat markasının en çok beğenilen Ibiza  modelinin ÖTV muafiyetli araç listesinde son fiyatları açıklandı.

Sıfır araçlarda Özel Tüketim Vergisi'nden (ÖTV) muaf tutulan program kapsamında araştırmlarını sürdüren bireyler, belirli oranda engelli raporu ile bu fırsattan yararlanabiliyor. Bu çerçevede Seat'ın en çok satan otomobil modeli olan Ibiza'nın fiyatları merak konusu oldu. Seat'ın yeni 2023 Ibiza modellerinde ÖTV muafiyetli fiyatların ise 284 bin 900 liradan başlayarak 322 bin 900 liraya kadar çıktığı açıklandı.

2023 SEAT IBİZA ENGELLİ ARAÇ FİYAT LİSTESİ

Seat'ın engelli araç fiyatları piyasaya göre daha uygun fiyatlarla satıışa çıkıyor. 2023 yılında Resmi Gazete'de yürürlüğe giren yasa kapsamında ÖTV muafiyeti 450 bin liradan 1 milyona kadar çıkartıldı. 1 milyon liraya kadar olan sıfır araçlar da engelli bireylerin muafiyet evraklarını tamamlayarak araç alabilme imkanı tanınırken bahsi geçen karar kapsamında ÖTV muafiyetli araçların listesinde genişleme oldu. Seat'ın Ibiza modeli de bu karara dahil edilirken Seat firmasından yeni kampanyalar art arda geldi. 2023 model Ibiza'nın mayıs ayına özel fiyat listesi açıklandı.

ÖTV MUAFİYETLİ 2023 SEAT IBİZA FİYAT LİSTESİ

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ÖTV kampanyası geldi. Engeli raporu bulunan vatandaşlara yüzde 80 ÖTV indirimi faaliyete geçerken kararla birlikte araç sahibi olma fırsatı elde eden engelli bireyler, Seat markasına yöneldi.  Araç  sahibi olmak isteyen ve Seat'ın Ibiza modeli ile ilgilenen bireyler engelli raporları ve bayilerin istediği belgelerle birlikte başvurularını gerçekleştirebiliyor. Seat'ın en çok tutulan modeli Ibiza için ise ÖTV muafiyeti Mayıs ayı ile devam ediyor. Bu kapsasamda Seat Ibiza modellerinde ÖTV muafiyetli güncel fiyat listesi şu şekilde sıralandı;

  • 2023 SEAT IBIZA 1.0 Evo 80 HP Style: 284 bin 900 lira
  • 2023 SEAT IBIZA 1.0 Eco TSI 110 HP DSG Style: 298 bin 800 lira
  • 2023 SEAT IBIZA 1.5 Eco TSI ACT 150 HP DSG FR: 322 bin 900 liradan tüketiciye sunuldu.

Bu çerçevede hükümetin ilgili kararını inceleyerek ya da Seat  bayilerini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. Daha fazla kampanyalı araç satışı için ''usakgundem.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

İlgili Haberler