Sıfır araç alacaklar buraya! Volvo XC40 fiyatları belli oldu

Sıfır araç satın alacak vatandaşlar araç markalarının güncel fiyatlarını yakından takip ediyor. İşte Volvo güncel fiyat listesi
Sıfır araç alacaklar buraya! Volvo XC40 fiyatları belli oldu

Sıfır araç satın almak isteyenler araba markalarının güncel fiyatlarını yakından takip ediyor. Volvo Mart ayı fiyatlarını güncellendi. Volvo internet sitesi üzerinden yapmış olduğu güncelleme ile XC40 modelinin tüm versiyonlarının fiyatlarını güncelledi. Peki Volvo XC40 model aracın güncel fiyatları ne kadar? 

Son zamanlarda dünyada ve Türkiye'de yaşanan bazı sorunlar birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapılmasına sebep oldu. Söz konusu zamlardan nasibi alan bir sektörde otomotiv sektörü oldu. Her ay güncellenen ve zamlı fiyatları yayınlanan araba markaları intenet sitesi üzerinden söz konusu güncellemeleri duyurmaya devam ediyor. Sıfır araç satın almak isteyenler ise son zamanlarda araç bulmakta zorlanıyor. Bu sebeple ikinci el araçların tercih etmeye başladılar. Ramazanan Bayramı'nın yaklaması ve öne alınan seçimlerden dolayı da ikinci el piyayasasında hareketli günler yaşanıyor.

Bayramdan sonra ve seçimlerin ardından sıfır ve ikinci el fiyatlarında artış yaşanacağını düşünen vatandaş şimdiden araç satın almak için araştırmalara başladı. Peki Volvo XC40 fiyatları ne kadar? İşte tüm versiyonları ve fiyatları..

VOLVO 2023 MART AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Volvo XC40 T2 Automatic Plus Bright Benzin 8 ileri Geartronic Mart ayı güncel fiyatı: 1.600.525 TL'den satışa çıkarılmıştır. 

XC40 Recharge T5 Plus Bright-Plug-in Hybrid Benzin 7 ileri DCT Mart ayı güncel fiyatı: 1.821.378 TL'den satışta.

XC40 Recharge T5 Plus Dark -Plug-in Hybrid Benzin 7 ileri DCT fiyatı da 1.821.378 TL'den satışa sunulmuştur.