Sıfır arabada Mayıs fırsatı! Toyota'dan 452.000 TL'lik kaçmaz teklif!

Sıfır kilometre araba sahibi olmak isteyenler kendilerine sağlanan Mayıs 2024 fırsatlarını merak ediyorlar. Toyota’dan 452.000 TL’lik sıfır kilometre araba kampanyası başlatıldı.
Sıfır arabada Mayıs fırsatı! Toyota'dan 452.000 TL'lik kaçmaz teklif!

Otomobil ihtiyacı olanlar bu ihtiyaçlarını sıfır kilometre araçlarla karşılamak istediklerinde yüklü miktarda fiyatlarla karşılaşıyorlar. Bu da araç satın alma süreçlerinde en büyük engel oluyor. İnsanlar sıfır kilometre arabada uygun fiyat arayışlarını hızlandırdılar. Bu çerçevede piyasadaki tüm seçenekler değerlendirmeye alındı. Bununla beraber firmalar da bütçesi kısıtlı müşteriler için ayrıcalıklı kampanyalar yaparak özel tekliflerde bulunuyorlar.

HAFİF TİCARİ ARAÇ SEÇENEĞİ!

Binek otomobillerin fiyatları çoğu kişinin bütçesinde zorlayıcı bir seviyeye ulaştı. Bunun üzerine alternatif yöntemler devreye girmeye başladı. İnsanlar hem sıfır kilometre araç almak hem de yüksek bir maliyetin altına girmemek istiyorlar. Bunun da pek fazla bir seçeneği bulunmuyor. Tam bu noktada ise hafif ticari araçlar devreye giriyor.

Her otomobil firmasının hafif ticari araç segmentinde üretip sattığı araçlar bulunuyor. Bu araçların fiyatları binek otomobillere göre daha düşük seviyede bulunuyor. Müşteriler bu araçları satın almayı tercih ettiklerinde çok önemli bir fiyat avantajı elde ediyorlar. Bu araçların fiyatları ile binek otomobillerin fiyatları arasında ciddi bir fark bulunuyor.

Hafif ticari araç alımı halinde bu otomobillerde yakıt tasarrufu da sağlanabiliyor. Bu da müşterileri cezbeden bir durum oluyor. Ayrıca bu araçların daha geniş olmaları ve aile arabası olma niteliklerinin daha fazla olmasından dolayı çoğu kişi tarafın tercih edilmeye başladığı görülüyor. Bu durum araç satış rakamlarında kendisini bariz bir şekilde gösteriyor.

TOYOTA’DAN HAFİF TİCARİ TEKLİFİ

Toyota firması kalitesini ispat etmiş bir firma olarak yoğun talep alan markaların başında geliyor. Toyota’nın hafif ticari aracı olan Toyota Proace City için 852.000 TL fiyatla satışlar devam ediyor. Bu paranın tamamını peşin ödeyemeyecek olan müşteriler bankalardan taşıt kredisi kullanma seçeneklerini değerlendirebiliyorlar. Bu durumda 452.000 TL peşinat ödemesi yapılıp 400.000 TL de taşıt kredisi çekilerek araç alınabiliyor. Kullanılan taşıt kredisi ise 4 yıllık vadeye yayılabiliyor.