Sıfır arabada 367.500 TL teklifi! Fiat bu fırsatla ayakları yerden kesecek!

Sıfır kilometre araba alacaklar için Fiat firması çok özel bir fırsat açıkladı. Müşterilere 735.000 TL’lik teklif yapılırken 367.500 TL ödeyenlere araçları teslim ediliyor.
Sıfır arabada 367.500 TL teklifi! Fiat bu fırsatla ayakları yerden kesecek!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında oldukça sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Vatandaşların alım güçlerinde daralma meydana gelince yeni araç alımları için talepler bıçak gibi kesildi. Otomobil firmaları ise düşen satışlarını yükseltebilmenin derdine düştüler. Firmalar bir süre sonra küçülme kararı almamak için araç satışlarını artırmak istiyorlar. Bunun için de müşterilere çok özel teklifler yapılıyor. Bu özel teklifleri değerlendirenler de uygun maliyetle sıfır kilometre araba sahibi olma imkanına sahip oluyorlar.

FİAT’TAN DÜŞÜK MALİYETLİ ÖNERİ

Fiat çok uzun yıllardır Türkiye otomobil piyasasına hakim olan ve en çok araç satışı yapan firma olarak diğer firmalarca da takip ediliyor. Fiat’ın açıklamış olduğu kampanyalar, ürettiği arabalar, belirlemiş olduğu fiyatlar sürekli merak konusu oluyor. Düşen satışları yükseltmek isteyen firma bu sefer de sıfır kilometre araç almak isteyenlere hafif ticari araçları almalarını teklif ediyor.

Hafif ticari araç teklifinin esasında oldukça mantıklı gerekçeleri bulunuyor. İnsanlar yüksek fiyatlardan dolayı binek otomobilleri satın alamıyorlar veya satın alırken çok zorlanıyorlar. Onun yerine Fiat firması çok daha uygun fiyatlarla sıfır kilometre hafif ticari araç satışı yapmayı teklif ediyor. İhtiyaçtan dolayı otomobil satın almak isteyenler de ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bu araçları satın alıyorlar. Böylece sıfır kilometre araç alıp düşük fiyat imkanı kullanabilen müşteriler yakıt cimrisi sıfır kilometre araçlarına en makul yolla ulaşabiliyorlar.

FİAT FİORİNO ÖZEL TEKLİFİ!

Fiat Fiorino için firmanın çok özel bir teklifi bulunuyor. Fiat Fiorino Combi için firma 735.000 TL satış fiyatı açıkladı. Esasında Fiat Fiorino Cargo için 689.000 TL’lik fiyat açıklandı ama bu araçlar bireysel günlük kullanıma çok da uygun değiller. Ancak Fiat Fiorino Combi tam bir aile aracı olabilecek niteliklere sahip. Bu araç için firma 735.000 TL’lik fiyat belirlerken müşteriler sadece 367.500 TL peşin ödeme yapıp bu aracı satın alabiliyorlar. Kalan 367.500 TL’lik tutar için ise taşıt kredisi kullanılıp borç uzun vadeye yayılıyor ve aylık taksitlerle ödenebiliyor.