SGK garajları boşaltıyor! 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla Mercedes Renault Volvo Fiat Ford 2.el satılık araba ilanları yayımlandı

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK mülkiyeti kendisine geçen ikinci el araçları ucuz fiyata satışa sundu. Araba satın almak isteyenler kaçırmasın!
SGK garajları boşaltıyor! 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla Mercedes Renault Volvo Fiat Ford 2.el satılık araba ilanları yayımlandı

SGK garajları boşaltıyor! 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla Mercedes Renault Volvo Fiat Ford 2.el satılık araba ilanları yayımlandı - Sıfır araba almakta zorlanan kişiler hem daha ucuz fiyatlara sahip olması hem de hemen teslim edilmesi ve sıfır araçta olduğu gibi bekleme süresi olmaması nedeni ile öne çıkmayı başarmıştı. 

Yaşanan talep artışı ile 2.el araç fiyatları da zamlanırken araba sahibi olmak isteyen kişilerin yoğun talebi ile bazı modellerde ikinci el araç fiyatları sıfırını dahi geride bırakmayı başarmıştı. Yaşanan yükseliş vatandaşı mağdur etmeye başlarken devreye kamu kurum ve kuruluşları girmişti. Bunlardan biri de SGK olarak öne çıktı. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK mülkiyeti kendisine geçen ikinci el araçları satışa çıkardı. 

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞI BAŞLADI! SGK'DAN SATILIK ARABA FİYATLARI NE KADAR KAÇ TL?

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile mülkiyeti kendisine geçen araçları satışa çıkardı. Yayımlanan ilanlarda pek çok farklı markaya ait olan modele yer verilirken satışa sunulan araçların düşük fiyatları dikkat çekti. 

1984 model Mercedes Benz araç 85 bin liraya satılırken aracın ihale tarihi 23 Mayıs 2023 olarak ilan edildi. 

2010 model Ford araç için ise talep edilen satış fiyatı 350 bin TL oldu. Bu aracın satış ihalesi 25 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak. Açık artırma yöntemi ile satışa sunulan araçta en yüksek teklif sahibi arabayı satın almaya hak kazanacak. 2006 model Mitsubishi araba için satış fiyatı 200 bin TL oldu. 

1998 model Renault araç için 23 Mayıs 2023 tarihinde açık artırma yöntemi ile satış yapılırken 2014 model Toyota araç 390 bin TL'ye, 2009 model Volvo araç 450 bin TL'ye satışa sunulacak. 

Satışa sunulan tüm araçların ilanları SGK'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup ilanlara ulaşmak için BURAYI TIKLAYABİLİRSİNİZ... İlgilendiğiniz ilanın yanında yer alan detay butonuna tıklayarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. 

İlgili Haberler