Şekerbank'tan emeklilere şeker gibi kredi! 100.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi

Nakit ihtiyacı olan emeklilere yeni destek kredisi müjdesi Şekerbank'tan geldi. Şekerbank'tan emekliler özel kredi müjdesi geldi!
Şekerbank'tan emeklilere şeker gibi kredi! 100.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi

Şekerbank'tan emeklilere şeker gibi kredi! 100.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi - Vatandaşların nakit paraya olan ihtiyacı her geçen gün artarken emeklilere yönelik yeni kredi müjdesi Şekerbank'tan geldi. Şekerbank ihtiyaç kredisi paketinde emeklilere özel yeni fırsat sunuldu.

Nakit paraya ihtiyacı olan emeklilere yönelik olarak Şekerbank tarafından hazırlanan kredi paketinde uygun faiz oranları ve esnek ödeme vadesi sayesinde büyük bir kolaylık sunulacak. Kredi paketi hakkında Şekerbank tarafından yapılan açıklamada "Emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimizin yararlanabildiği ve maksimum 100.00₺ tutarında alınabilen ihtiyaç kredisidir" denilerek kredi limiti 100 bin TL olarak açıklandı.

ŞEKERBANK EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILIR, GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Şekerbank tarafından emeklilere özel olarak hazırlanan ihtiyaç kredisi paketinde başvuru işlemleri tüm Şekerbank şubeleri üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilecek.

Kredi başvurusu için: Kredi başvuru formu (Banka şubesinde başvuru esnasında verilerek doldurulması istenecektir),

T.C. nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi,

Son aya ait yerleşim yeri belgesi ve resmi fatura belgeleri talep edilecektir.

Başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında Emekli maaş müşterisi olan kişiler bütçelerine uygun taksitlerle kredi çekme imkanı elde ederken aynı zamanda avantajlı faiz oranlarından da yararlanabilecekler. Kredi paketinde36 aya kadar vadeli nakit para desteği sağlanırken ihtiyaç kredisi faiz oranı ise kredi çekmek isteyen kişinin kredi notuna göre özel olarak belirlenecek.

Kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin Şekerbank emekli maaş müşterisi olma şartı aranacak. Maaş müşterisi olmayan kişiler ne yazık ki kredi paketinden yararlanamayacaklar. Bu nedenle öncelikle Şekerbank emekli maaşı taşıma işleminin yapılması gerekecek.

İlgili Haberler