Seçim önü bedava 12 KG mutfak tüpü müjdesi bekleniyor! Bedava doğalgaz alamayana tüp verilecek mi?

Karadeniz gazının karaya çıkması ile vatandaşlara bedava doğalgaz müjdesi verilirken doğalgazı olmayanlar da bedava tüp ve mutfak tüpü verilmesini gündeme taşıdı.
Seçim önü bedava 12 KG mutfak tüpü müjdesi bekleniyor! Bedava doğalgaz alamayana tüp verilecek mi?

Seçim önü bedava 12 KG mutfak tüpü müjdesi bekleniyor! Bedava doğalgaz alamayana tüp verilecek mi? Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde keşfettiği doğalgaz düzenlenen törenle Filyos'ta karaya çıkarılmıştı. Karadeniz gazının karaya çıkartılması nedeni ile düzenlenen törende müjde yağmuru yaşanmıştı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen törende yapılan konuşmada evinde doğalgaz kullanan kişilere doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olarak verileceğini, 1 yıl boyunca da mutfakta kullanılan doğalgaz tüketimine karşılık olarak 25 m3 doğalgazın bedava verileceği ifade edilmişti. Söz konusu müjdeler sonrasında evinde doğalgaz olmayan vatandaşlarda kendilerine bedava tüp müjdesi verilmesini talep ederek usakgundem.com sitemize ulaştı. Gelen yoğun talep üzerine bedava tüp verilmesi isteğini haberleştirdik.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BEDAVA DOĞALGAZ MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğalgazın Karaya Çıkartılma Töreni kapsamında yaptığı konuşmasında "İşte bugün bu sözümüzün gereğini yerine getiriyoruz. Şimdi sizlerle ülkemizin her bir hanesindeki doğal gaz faturasını düşürecek 2 müjdeyi paylaşmak istiyorum. Birinci müjdemizi açıklıyorum: Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı bir yıl süreyle ücretsiz veriyoruz.

Aylık ortalama 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gazın bedeli bir yıl boyunca faturalardan düşürülecektir. Bu aynı zamanda önümüzün yaz olduğunu dikkate alırsak pek çok hanenin neredeyse hiç doğal gaz faturası ödemeyeceği anlamına geliyor. Özellikle emeklisinden öğrencisine tüm dar gelirli vatandaşlarımızın bütçesine ücretsiz doğal gaz kullanımının önemli bir katkı yapacağına inanıyorum. İnşallah seçimlerden sonraki dönemde bunun benim vatandaşıma yansıması çok daha farklı, çok daha olumlu bir şekilde tecelli edecektir" diyerek bedava doğalgaz müjdesi vermişti. 

EVİNDE DOĞALGAZI OLMAYANLARA BEDAVA MUTFAK TÜPÜ MÜJDESİ BEKLENİYOR! 

Vatandaşlara Cumhurbaşkanı Erdoğan mutfakta kullanım için 1 sene boyunca aylık 25 m3 bedava doğalgaz müjdesi verirken evinde doğalgaz olmayan kişiler de her ay 1 mutfak tüpünün kendilerine bedava verilmesini talep ettiler. 12 KG mutfak tüpü fiyatı 334 Tl olarak ödenirken vatandaşlar bedava doğalgaz hakkından yararlanmayan kişilere mutfak tüpü verilmesini istiyorlar.