Renault'tan en özel teklif! 400.000 TL parası olana sıfır araba!

Sıfır kilometre araç satın alacak olanlar fiyat araştırmalarını sürdürürken en uygun fiyatla araba sahibi olmanın yollarını araştırıyorlar. Renault 400.000 TL parası olanları sıfır kilometre araba sahibi yapmaya başladı.
Renault'tan en özel teklif! 400.000 TL parası olana sıfır araba!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil piyasasında hareketlilik baş döndürüyor. Otomobil firmaları araç fiyatlarında rekabet odaklı yeni belirlemeler yapmaya devam ediyorlar. Bazı firmalar müşterilere çok özel tekliflerde bulunuyorlar. Bu şekilde akla bile gelmeyecek fiyatlarla sıfır araba sahibi olunuyor. Buna dair son fiyatlar merak edilirken son önemli hamlenin altında Renault imzası bulunuyor.

RENAULT’TAN EN ÖZEL TEKLİF

Sıfır kilometre otomobil satın almak için herhangi bir firma ile iletişime geçenler fiyatların donanım farklarından dolayı en iyi ihtimalle 1 Milyon TL’den başladığını görüyorlar. Bunun için de bütçe sıkıntısı olanlar bu fiyatlarla araç satın alamıyorlar. Bu müşterileri kaçırmak istemeyen firmalar ise özel teklifler sunuyorlar. Bu özel tekliflerden birisini de Renault firması kampanyaya dönüştürerek açıkladı.

İhtiyaçtan dolayı sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere Renault firması bu ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ama yüksek fiyatlarla karşılaşmayacakları bir teklif yapıyor. Hafifi ticari araç almalarını öneren firma bu şekilde müşterilerin kazançlı çıkabileceklerini iddia ediyor.

Hafif ticari araçların fiyatları daha düşük bir seviyede bulunurken araç almadaki tek amaçları ihtiyaç karşılamak olan müşteriler için bu arabalar bir seçenek oluyor. Bu şekilde hem daha az para ödeniyor hem de otomobil ihtiyaçları karşılanmış oluyor. Üstelik bunu yaparken sıfır araba konforuna da sahip olunuyor. Renault firması bundan dolayı müşterilere Renault Express Van satın almalarını öneriyor.

400.000 TL OLMASI YETİYOR

2024 model Renault Express Van satın alacak olan müşterilere çok özel ödeme kolaylıkları sağlanıyor. Bu çerçevede müşteriler şu anda liste fiyatı olan 800.000 TL’nin tamamını peşin ödemek zorunda kalmıyorlar. 400.000 TL peşinat ödemesini aracı satın alırken yapan müşteriler kalan 400.000 TL için ise taşıt kredisi kullanıp 48 ayda geri ödeme imkanına sahip oluyorlar. Bu şekilde oldukça uygun koşullarda 2024 model sıfır kilometre Renault Express Van satın alınmış oluyor.