Ramazan alışverişi yapanlara müjde! Bunu yapanlara 800 lira PARA İADESİ yapılacak

Ramazan ayı boyunca yapılacak olan harcamalar için ING tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 800 TL Bonus hediye edileceği duyuruldu. Kampanya hakkında koşul ve katılıma ilişkin bilgilendirme yapıldı.
Ramazan alışverişi yapanlara müjde! Bunu yapanlara 800 lira PARA İADESİ yapılacak

Mart ayının ilk gününden itibaren bankalar tarafından Ramazan ayına özel kampanyalar peş peşe duyurulmaya başladı.

Kişilerin bu ay içerisinde daha rahat alışveriş yapabilmesi için duyurulan kampanyalara göre kişilere yapacakları alışverişlere ek olarak hediye bonus müjdesi verildi. ING tarafından yapılan açıklamalarda da Ramazan ayı boyunca müşterilerin yapacakları market harcamalarına özel toplamda 800 TL bonus hediye edileceği öğrenildi.

ING’DEN MÜŞTERİLERİNE ÖZEL 800 TL BONUS KAMPANYASI!

Banka tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre 8 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında Bonus üye iş yeri marketlerinden farklı günlerde ve tek seferde 750 TL ve üzeri her ikinci alışverişte 100 TL, toplamda 800 TL bonus verileceği açıklandı. Kampanyaya katılım sağlanmak isteyen kişiler için gerekli olan koşul ve detaylar da belli oldu.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Verilecek olan 800 TL bonus hakkında banka tarafından yapılan açıklamalara göre gerekli olan koşullar şu şekilde verildi;

1 - Alışverişlerin her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan harcamalarda yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur.

2 - ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir.

3 - ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.

4 - Bonus, 18 Nisan 2024 tarihinde kartlara yansıtılır. 5 - Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 800 TL bonus kazanabilir. 6 - Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan peşin ve taksitli harcamalar dahildir.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Ramazan ayının sonuna kadar farklı günlerde yapılacak olan harcamalar sonucunda verilecek 800 TL bonusa ilişkin yapılan açıklamalara göre kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ''KATIL' yazıp, 2205’e SMS gönderilmesi gerektiği belirtildi.