QNB Finanbank Havale ve EFT Nasıl Yapılır?

Havale-eft işlemlerini bankalar arası veya şubeler arası çok fazla kullanıyoruz. Her bankanın belirlediği işlem ücretleri bulunmaktadır. Gönderdiğiniz para ne kadar olursa olsun aynı ücret alındığından dolayı bazen havale-eft yoluyla para göndermek istemiyoruz.
QNB Finanbank Havale ve EFT Nasıl Yapılır?

Qnb Finansbank diğer bankaların aksine havale ve eft işlemlerinde hiçbir şekilde ücret almamaktadir. Eft ve havale arasındaki fark para gönderilecek hesabın hangi bankaya ait olduğudur. Havale işlemi şubeler arası para transferi olarak adlandırılmaktadır. Havale şubeler arası olduğundan dolayı maliyeti her zaman daha uygun olmaktadır. EFT'nin onay süresine göre havale'nin onay süresi daha kısadır. Havale işlemini günün her zamanında yapabilirsiniz fakat EFT işlemi bankalar arası olduğundan dolayı merkez bankası onayı gerekiyor ve mesai saatleri dışında işlem gerçekleştirelemiyor. Qnb Finansbank para transfer işlemlerini enpara.com internet bankacılığı uygulaması aracılığıyla kolayca havale-eft yapabilirsiniz. Mobil bankacılık uygulaması ile istediğiniz saatte cebe havale yapabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra Transfere tıklayıp ardından cebe havele işlemini tıklayıp gerekli bilgileri doldurduktan sonra işleminizi tamamlayabilirsiniz. Qnb Finansbank müşterisi olduktan sonra ömür boyu havale , eft ve hesap işletim ücreti ödememe fırsatını size sunmaktadır.

  • Enpara.com ve Qnb Finansbank hesaplarına USD veya Euro cinsinden para transferi yapmak için hiçbir ücret ödemenize gerek yoktur.
  • Enpara.com ve Qnb Finansbank hesapları dışındaki hesaplara USD ve Euro cinsinden para transferi yapmak istiyorsanız USD için 15:30 , Euro için 14:00'a kadar yaptığınız transferler aynı gün içerisinde işleme alınır ve ücret ödemeniz gerekmektedir.
  • Enpara.com ve Qnb Finansbank hesaplarına 7/24 para transferi yapabilirsiniz fakat bankalar arası para transferi 17:15'e kadar devam etmektedir. 17:15'ten sonra yapılan para trasnfer işlemi sonraki iş günü işleme alınmaktadır.
  • EFT/Havale işlemleriniz için talimat verebilir , TL para transferleriniz için hızlı işlem kaydı oluşturarak gerektiğinde tek tuşla işleminizi halledebilirsiniz.

Qnb Finansbank diğer bankaların aksine size fazlasıyla kolaylık sağlamaktadır. Hızlı , güvenli ve masrafsız Havale/EFT işlemlerinizi kolaylıkla halletmenizi sağlamaktadır. Havale/EFT işlemleriniz için enpara.com mobil bankacılığını kullanmanız size kolaylık sağlayacaktır.