PTT’den emeklilere büyük kıyak! Aylık 89 TL’den başlayan taksitlerle kredi verilecek

Bu yıl maaşlarına istedikleri zammı almayanların başında emekliler geliyor. Emekliler geçinmemeye devam ettikçe kredi kampanyalarını araştıranların sayısı da artıyor. PTT’den Aktif Bank ihtiyaç kredisinin detayları belli oldu.
PTT’den emeklilere büyük kıyak! Aylık 89 TL’den başlayan taksitlerle kredi verilecek

Aktarılan son dakika haberinin detaylarına göre acil nakit ihtiyacı olanlara kefilsiz ve şartsız ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. En az 1.250 TL en fazla ise 50 bin TL verilecek olan kredi de aylık taksit tutarı belli oldu.

50 BİN TL'YE KADAR KREDİ VERİLECEK

Aktifbank’ın resmi web sitesinden alınan son habere göre banka emeklilere verilecek krediye ilişkin, “Nakit ihtiyaçlarınız için, 36 ay vade ve 50.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz” açıklamasını yaptı.

10 BİN TL KREDİ HESAPLAMA

Faiz maliyeti tablosu da emekliler için paylaşıldı:

10-bin.png

Banka açıklamasında bu hesaplama tablosunda sigortanın dahil edilmediğini ifade ederek, “Aylık/Yıllık efektif faiz oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret, vergi ve fonlar dahil edilmiştir” ifadesini kullandı.

Buna göre aylık 10 bin TL kredi çekmek isteyenler için 36 ay vade de yüzde 5,49 faiz oranı uygulanacak olup aylık 778,80 TL taksit ödemesi yapılacaktır. 55 TL kredi tahsis ücreti kesilecek olup, en düşük 1.250 TL kredi kullanılması halinde aylık 89 TL taksit olacağı ifade edildi.

screenshot-12.png

Faiz oranının yüzde 4,89 olduğu ifade edilirken, Aktif Bank'ın resmi sitesi üzerinden çekeceğiniz kredi miktarına göre ayriyeten hesaplama yapılabileceği belirtildi.