PTT'den emeklileri mest edecek müjde! Tek başvuruya emeklilere 3 bin 600 TL trink para hesapta

Ay sonunu getirmekte zorlanan emeklilere PTT yeni duyurusunu yaptı. Tek başvurunuza tam 3.600 TL ödeme yapılacak.
PTT'den emeklileri mest edecek müjde! Tek başvuruya emeklilere 3 bin 600 TL trink para hesapta

PTT'den emeklileri mest edecek müjde! Tek başvuruya emeklilere 3 bin 600 TL trink para hesapta - Emeklilerin geçim derdi her ay enflasyon nedeni ile biraz daha artarken süreçte emekliye yüz güldüren haberler de gelmeye devam ediyor. 

Emekli aylığı alan kişilere yönelik olarak bankalar yeni tekliflerini peş peşe sunarken bu tekliflerden biri de PTT tarafından açıklandı. PTT üzerinden yapılan başvurularda emeklilere 3 bin 600 TL geri ödemesiz paranın promosyon hediyesi olarak ödeneceği ifade edildi. 

PTT EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU MAYIS 2023 NE KADAR, KAÇ TL?

Bankaların promosyon yarışına PTT'de katılırken Aktif Bank tarafından yapılan açıklama ile "Emekli maaşını PTT'den alma sözü veren kredi müşterilerimiz 3.600 TL hediye kazanıyor. Siz de en yakın PTT iş yerine başvurun, kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!" denilerek PTT maaş müşterisi olma sözü veren kişilere 3.600 TL promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi. Maaşını banka yerine PTT üzerinden almak isteyen ya da yakınında sadece PTT olduğu için maaşını buradan almak zorunda olan kişilere bu sayede güzel haber verilmiş oldu. 

PTT EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanya başlangıç tarihi 04.01.2023 tarihidir. Kampanya başvurusu PTT iş yerinden yapılacaktır.

Kampanyadan maaşını PTT’den alan müşterilerimiz yararlanabilecektir. Kampanya katılım başvurusunda bulunan müşterilerimizin, kampanyaya ilişkin başvurunun yapıldığı tarihte Bankamızda açık kredisi olması ve açık kredilerinde 60 gün üzerinde gecikme bulunmaması gerekmektedir.

Söz konusu kampanya bedeli 3.600 TL olup, 3 yıl boyunca maaşını emekli maaşını PTT’den almayı taahhüt edenler için geçerlidir.

Kampanya bedeli 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak kampanya bedelinin hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Kampanya bedeli başvuruyu takip eden 3. iş gününde müşterilerimizin PTT’deki maaş hesabına yatırılacaktır.

Kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin kampanya bedelinin ödendiği tarihten itibaren, verdikleri taahhütten 3 yıl içerisinde vazgeçmesi durumunda; ödenen toplam kampanya bedeli üzerinden, taahhüdün iptal edildiği tarih esas alınmak suretiyle kalan süre dikkate alınarak kıstelyevm esasına göre “iade bedeli” hesaplanacak olup, kampanya iptalinin gerçekleşebilmesi için iade bedelinin müşteri tarafından Aktif Bank hesabına yatırılması talep edilecektir.

Aktif Bank, kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

EMEKLİLERE EN YÜKSEK MAAŞ PROMOSYONU HANGİ BANKADA?

Emekliye promosyon konusunda rakamlar bankalara göre değişmekle beraber şu anda en yüksek maaş promosyonu veren banka 10 bin TL'lik rakam ile Denizbank tarafından sunuluyor.