PTT'den acil nakit ihtiyaçlarına nakit destek! Başvurana anında 20.000 TL ödeme yapacak

Türkiye'de devlet kurumları ve özel bankalar tarafından acil nakit ihtiyaçlarına ödemeler duyurulmaya devam ediyor.
PTT'den acil nakit ihtiyaçlarına nakit destek! Başvurana anında 20.000 TL ödeme yapacak

PTT'den acil nakit ihtiyaçlarına nakit destek! Başvurana anında 20.000 TL ödeme yapacak - Türkiye'de devlet kurumları ve özel bankalar tarafından acil nakit ihtiyaçlarına ödemeler duyurulmaya devam ediyor. Buna göre ise PTT kurumu tarafından Aktifbank işbirliği ile acil nakit ihtiyaçlarına yönelik 20 bin lira destek ödemeleri duyurulmaya başlandı. Vatandaşların günlük hayatlarında ve acil ödeme gibi yükümlülüklerinde ihtiyaç duyduğu ödemelere hızlı onay ve çözüm ile PTT'den yanıt geldi. 

Aktifbank resmi internet sayfasından, "Nakit ihtiyacı olanlara PTT'den kredi almak N Kolay!" başlığı ile kampanya duyurusu yapıldı. Acil nakit ihtiyacı olanlara kefilsiz, şartsız ihtiyaç kredisi sloganı ile vatandaşlar PTT'den Aktif Bank ihtiyaç kredisi çekebilecek.

PTT tarafından gelen yanıta göre ise acil nakit ihtiyaçlarına yönelik 20 bin TL ödemelerin hesaplara aktarılacağı da duyurulmuştu. Buna göre ise PTT ve Aktifbank işbirliği ile acil nakit ihtiyaçlarına çözüm açıklanmış oldu. PTT emeklilere sunduğu özel avantajlar ve sağladığı kolay ihtiyaç kredileri ile vatandaşın her anında yanında olmaya devam ediyor.

PTT 20.000 TL NAKİT ÖDEYECEK

PTT tarafından sunulan 20 bin TL nakit para desteğinde ihtiyaç kredisi şartları ve detayları da netleşti. İşte buna göre ise ödeme tablosu:

  • KREDİ MİKTARI: 20.000 TL
  • KREDİ VADESİ: 36 AY
  • KREDİ TAHSİS ÜCRETİ: 110 TL
  • AYLIK KREDİ TAKSİT ÖDEMESİ: 1.226,21 TL 
  • KREDİ FAİZ ORANI: YÜZDE 4,09
  • TOPLAM GERİ ÖDEME MİKTARI: 44.143,56 TL

Aktifbank resmi internet sayfasında, "Nakit ihtiyaçlarınız için, 36 ay vade ve 50.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.​" bilgilerine yer verildi.