Promosyonda rekor kırıldı! Maaşını hemen taşıyan emekliye 10 bin lira net promosyon ödenecek

Türkiye'de gündeme düşen son dakika gelişmelerine göre promosyon rekoru Albaraka Türk tarafından kırıldı.
Promosyonda rekor kırıldı! Maaşını hemen taşıyan emekliye 10 bin lira net promosyon ödenecek

Promosyonda rekor kırıldı! Maaşını hemen taşıyan emekliye 10 bin lira net promosyon ödenecek - Türkiye'de gündeme düşen son dakika gelişmelerine göre promosyon rekoru Albaraka Türk tarafından kırıldı. Emeklilere ödenen en yüksek promosyon kampanyası Albaraka Türk tarafından geldi. Banka resmi internet sayfasından yapmış olduğu açıklama da emeklilere 10.000 TL net promosyon ödemesi yapacağı belirtildi.

Türkiye'de emeklilikte yaşa takılanların (EYT) mağduriyetlerini gideren kanunun bankaların da iştahını kabarttığı ifade edildi. Türkiye'de 2023 yılı itibariyle 1,5 milyon kişi EYT ile emekli olacak iken yıl sonuna kadar ise bu rakamın 2 milyon 250 bin olacağı ifade edildi. Bankalardan ilk rekor promosyon ödemesi de Albaraka Türk tarafından geldi.

Sabancı Holding'in iştiraki Akbank 8 bin 200 lira promosyon öderken, Garanti Bankası 8 bin 500 lira yapmış bunun sonrasında ise katılım bankalarından birisi de rekor promosyonu açıkladı.

PROMOSYONA EK ÖDEMELER

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından maaşını Albaraka Türk'e taşıyacak olan emeklilere 7 bin lira promosyon ve 3 bin liraya da varan referans hesap desteği verileceği belirtildi.

31 Mart'a kadar geçerli olan bu kampanya da 3 bin 499 TL ve altında ki maaşlarını da taşıyacak olan kişiler için 4 bin 500 lira promosyon ödemesi alacağı ifade edildi.

BANKA RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

20 Ocak – 21 Nisan tarihleri arasında emekli maaşını Albaraka’ya taşıyan müşterilerimize 6.500 TL'ye varan promosyon ve 3.000 TL’ ye varan ödül kazanma fırsatı!

Emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz, 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda promosyona ek 500 TL ödül kazanacaktır.

Ayrıca müşterilerimizin bankamıza referans olarak yönlendirdikleri her bir yeni emekli maaş müşterisi için 500 TL, toplamda 3.000 TL ödül verilecektir.

10 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ!

Albaraka Türk yaptığı promosyon duyurusunda net 10 bin liraya varan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.