Promosyonda Mayıs rekoru! Mest eden rakam için imzalar atıldı en yüksek maaş promosyonu 14.000 TL oldu

Bankalarda promosyon yarışı Mayıs ayında hız kazanırken yeni müşterilere ulaşmak isteyen özel bankalar kesenin ağzını açtı. Yeni promosyon müjdesi açıklandı!
Promosyonda Mayıs rekoru! Mest eden rakam için imzalar atıldı en yüksek maaş promosyonu 14.000 TL oldu

Promosyonda Mayıs rekoru! Mest eden rakam için imzalar atıldı en yüksek maaş promosyonu 14.000 TL oldu - Merkez Bankası tarafından açıklanan yeni kararlar ile bankaların mevduat hesaplarına olan ihtiyaçları artarken maaş müşterisi sayısını arttırmak isteyen bankalar arasında yarış hızlandı. 

Emekli maaşı ve kamu kurum kuruluşlarında çalışan memur, işçiler gibi maaş müşterisi olan kişileri kendi bankalarına çekmek için yarışa tutuşan bankalar kesenin ağzını açarken özel bankaların rakamları dudak uçuklatmaya başladı. Bankalar Mayıs ayına özel yeni kampanyalarını peş peşe duyururken resmi kurumlar ile imzalar da atılmaya devam etti. Bunlardan biri de Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açıklandı. 

14.000 TL MAAŞ PROMOSYONU AÇIKLANDI! 

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile uzun süredir devam eden müzakereler sonucunda 14 bin TL'lik promosyon sözleşmesinin imzalandığı ilan edildi. Böylelikle kurumda çalışan kişilere ödenecek olan maaş promosyonu rakamı 14 bin TL seviyesine yükselmiş oldu. 

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, HANGİ BANKADA?

Bankaların emekli maaşı promosyonu konusunda rakamları ise ne yazık ki beklentilerin altında kalmaya devam ediyor. Emekliler Temmuz zammı ile beraber artacak olan rakamlar için bankalardan daha yüksek teklifler beklerken ING Bank tarafından yapılan açıklamada "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz.

Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 1.500 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler" denilerek söz konusu rakam 10 bin TL olarak ilan edildi. Emekliler söz konusu rakamın daha da yükseltilmesini talep ediyorlar.