Promosyon anlaşması imzalandı! O kurum personellerine 22500 lira promosyon ödemesi yatacak

Türkiye'de maaş promosyon anlaşmaları gündeme düşmeye devam ediyor.
Promosyon anlaşması imzalandı! O kurum personellerine 22500 lira promosyon ödemesi yatacak

Promosyon anlaşması imzalandı! O kurum personellerine 22500 lira promosyon ödemesi yatacak - Türkiye'de maaş promosyon anlaşmaları gündeme düşmeye devam ediyor. Promosyon ihalelerinde son aylarda gelen anlaşmalar vatandaşların gündeminde yer almaya devam ederken memur ve emekliler için de bu süreçte ek gelir halini alan promosyonlarda güncellenmeye devam ediyor.

Promosyon anlaşmaları gelmeye devam ederken yeni anlaşma da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geldi. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Meski kadrolu işçiler için 22 bin 500 lira promosyon ödemelerinin hesaplara aktarılacağı açıklandı.

Belediye-İş Sendikası Mersin 1 No’lu Şube’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Örgütlü ve Yetkili bulunduğumuz Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Meski Kadrolu İşçi arkadaşlarımızın (3 Yıllık) promosyon ücreti 22.500₺ olarak Vakıfbank Yetkilileri ile bugün itibariyle anlaşma sağlanmıştır. Promosyon ücretleri şubat ayı maaşını takip eden en geç, 3 İş Günü içerisinde (18 ŞUBAT) tarihinde işçi arkadaşlarımızın hesaplarına yatırılacaktır. İşçi arkadaşlarımıza Promosyon Ücretleri Hayırlı, Uğurlu Olsun.” dedi.