Piyango buralarda oturanlara vurdu! Oturduğunuz yerden geri ödemesiz 180 bin TL ödemenizi alın

Enflasyonist ortam ve birbiri ardına gelen zamlar vatandaşların ek bir gelir kapısı aramasına neden oldu. Ek gelir elde etmek adına araştırmalarını sürdüren vatandaşlara operatör şirketleri sevindiren haberi duyurdu.
Piyango buralarda oturanlara vurdu! Oturduğunuz yerden geri ödemesiz 180 bin TL ödemenizi alın

2024 yılında başlayan zam furyası devam ediyor. Hem enflasyonun yükselmesi hem de maliyet artışları dolayısıyla zamlar birbiri ardına gelirken fiyat istikrarının sağlanması için de çaba devam ediyor. Elindekiyle geçinmeye çalışan, tasarruf kapısı arayan vatandaşlar aylık bütçelerini sıkı sıkıya takip ederken bir yandan da ek gelir elde etmek üzere araştırmalarına devam ediyor. Ek gelir arayışında olan ve 81 ilde yapılabildiği açıklanan bir işlemin o adreslerde oturanlara vurduğu açıklandı.

Evinde telefonu ya da interneti çekmeyen vatandaşlar için operatör şirketlerinden açıklama geldi. Yaşadığı çekim sorunları nedeniyle şikayetleri artan vatandaşlar içim operatör şirketleri harekete geçti. Hem sorunu kaynağından çözecek hem de ev sahibine ek gelir elde ettirecek uygulama açıklanırken baz istasyonu başvuru detayları açıklandı. Üzerine tapulu evi olan vatandaşların operatör firmalarına baz istasyonu başvurusu yapabileceği ve bundan gelir elde edebileceği açıklandı.

OPERATÖR ŞİRKETLERİNDEN TAPU SAHİPLERİNE BAZ İSTASYONU ÖDEMESİ

Ülkemizde bazı bölgelerde telefon ve internetin çekmemesi gündem olmaya devam ederken vatandaşlar da teknolojinin böylesine geliştiği bir dönemde yaşadıkları bu sorunun çözümü için zaman zaman talepte bulunuyor.

ekran-goruntusu-2024-06-10-171700.png

Operatör şirketleri ise vatandaşların bu sorununu çözmek üzere telefon ya da internetin çekmediği yerlerde oturan vatandaşlardan 'baz istasyonu kurulumu' talebi alıyor. Bulundukları bölge, bina ya da müstakil evlerine verici adıyla da bilinen baz istasyonu kurulmasını talep eden vatandaşlar bunun karşılığında para alabiliyor. Operatör şirketleri baz istasyonu kurulumu için talebi onaylanan kişilere 180 bin TL'ye kadar nakit ödemesi yapıyor.

ekran-goruntusu-2024-06-10-171657.png

Baz istasyonu başvurularının kabul edilmesi halinde mobil operatör şirketleri tapu sahiplerine nakit desteği sağlıyor. Böylelikle vatandaşlar hem para kazanırken hem de artık çekim sorunu yaşamıyor.

ekran-goruntusu-2024-06-10-171704.png

Anlaşmanın sağlandığı operatör şirketi ile başvuru sahibi arasında 5 yıllık sözleşme imzalanırken anlaşmalar belirli dönemlerde yenileniyor. 81 ilde devreye alınan bu uygulama ile bulunduğu bölgede hat ya da internet çekiminde problem yaşayanlar baz istasyonu kurulumu yaptırarak para alabiliyor.