Peş peşe 4 kere zam yapıldı fiyatı 65 liradan 140 liraya fırladı!

2023 genel seçimleri öncesinde başlayan zam yağmuru tüm hızı ile devam ederken gelen zamlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor.
Peş peşe 4 kere zam yapıldı fiyatı 65 liradan 140 liraya fırladı!

Peş peşe 4. zam açıklandı fiyatı 65 liradan 140 liraya fırladı! - Türkiye'de enflasyonda yaşanan yükseliş cepleri alev alev yakmaya devam ederken ne yazık ki enflasyondaki artış pek çok ürün ve hizmete de zam gelmesine neden olmuştu.

Özellikle de döviz kurunda da yaşanan artıştan etkilenen akaryakıt fiyatlarında yaşanan yükseliş pek çok hizmette zam yağmuru yaşanmasına neden olurken ulaşım zamları bu alanda ilk sırada yer almıştı. Ulaşıma gelen zamlar vatandaşı isyan noktasına taşırken bir son dakika ulaşım zammı daha açıklandı.

ANKARA - KIRIKKALE DOLMUŞ ÜCRETLERİNE SON DAKİKA YENİ ZAM HABERİ! NİSAN 2024 İNDİ BİNDİ ÜCRETİ DOLMUŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Son dönemde peş peşe gelen zamlarla vatandaşı bezdiren Ankara - Kırıkkale dolmuş fiyatlarına bir son dakika zam haberi daha verildi. 2023 senesinin Mayıs ayında 65 TL olarak uygulanan Ankara - Kırıkkale dolmuş ücreti 21 Haziran tarihinde açıklanan zamla 85 liraya yükseltilmişti.

Özellikle de Ankara'dan okumak için Kırıkkale Üniversitesi'ne giden öğrencilerin tepki gösterdiği ulaşım ücretlerine Temmuz ayında yeni zamla bilet fiyatı 100 liraya, Ekim ayında ise 110 liraya yükseltilmişti. Peş peşe 4. zam haberi son dakika açıklanırken Ankara - Kırıkkale ulaşım ücreti 140 liraya çıkartıldı. Söz konusu zam özellikle de günlük olarak üniversiteye giden öğrencileri ve velileri üzdü. Günlük 280 liraya çıkan ulaşım ücreti haftalık 1.400 TL ve aylık 5 bin 600 liraya ulaştı.