Paraya ihtiyacı olan emekliler bu fırsatı kaçırmasın! PTT spot ihtiyaç kredisi kampanyası ile faizsiz masrafsız kredi müjdesi geldi

Seçim öncesi emeklilere müjde yağmuru devam ederken emekli maaşı, emekliye bayram ikramiyesi sonrası emeklilere faizsiz kredi müjdesi de verildi.
Paraya ihtiyacı olan emekliler bu fırsatı kaçırmasın! PTT spot ihtiyaç kredisi kampanyası ile faizsiz masrafsız kredi müjdesi geldi

Paraya ihtiyacı olan emekliler bu fırsatı kaçırmasın! PTT spot ihtiyaç kredisi kampanyası ile faizsiz masrafsız kredi müjdesi geldi - Enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş gelen zam yağmuru ile alım gücünün düşmesine neden olurken yaşanan süreçten en çok etkilenen kesimin başında ise emekliler yer alıyordu. 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi emeklilere yönelik yeni müjdeler peş peşe gelmeye devam ederken bunlardan biri de kredi kampanyası oldu. Emeklilere sıfır faizli, dosya masrafsız ve sigortasız olarak verileceği açıklanan kredi paketi emeklilerin acil nakit para ihtiyaçları için geçici de olsa bir çözüm sunacak. 

PTT EMEKLİ KREDİSİ NEDİR, SPOT KREDİ KİMLER ÇEKEBİLİR?

Son dönemde yapılan yatırımlar sayesinde 81 ilde kurduğu şube ağı ile öne çıkmayı başaran PTT bankacılık işlemlerine de el atmıştı. Bankalar ile kurduğu işbirliği sayesinde PTT şubeleri üzerinden kredi çekme imkanı da doğarken ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler aynı günde dakikalar içerisinde kredi onayı almaları ve kolay kredi onayı verilmesi gibi nedenlerle PTT şubeleri tercih edilmeye başlanmıştı. Emeklilere yönelik kredi paketinde Aktif Bank ile anlaşması bulunan PTT emekliler için kolay kredi fırsatı sunmuştu. Bu paketlerden biride spot kredi olarak öne çıktı. 

Yapılan açıklamada "Emeklilere özel Spot Kredi artık PTT'de! Maaşını PTT'den alan ve Aktif Bank'tan daha önce kredi kullanmamış olan emeklilerimize özel, acil ihtiyaçlarınız için Spot Kredi'niz PTT şubelerinde sizleri bekliyor. Üstelik 500 TL ve 1.000 TL seçeneklerinden birine %0 faiz oranı ile dosya masrafsız ve sigortasız olarak 1 ay vadeli kredinizi kullanmak için başvuru yapabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. Düzenlenen kredi paketinden yararlanmak isteyen emeklilere yönelik 500 TL ya da 1000 TL çekme imkanı sunuldu. Düşük tutarlı acil nakit para ihtiyacı olan, emekli aylığına kadar borç para aramak yerine bu kredi paketinden faizsiz olarak yararlanabilecek.